*** Bijuterii hand-made ***
Raspunsuri - Pagina 19
LauraFlo spune:
Otilia, am vazut-o aseara...e superba.....si setul turquoise si flower power mov cu auriu....niste minunatii
Am gasit-o si pe ppisic pe un alt site....asa ca...nu v-am pierdut ...va admir munca din umbra.
Pupici si spor....eu trebuie sa mai astept sa-mi creasca copilasii, dar promit ca nu ma las de margelit.
madau spune:
Ce ziceti...ca de cand va tot citesc si va admir creatiile m-a lovit si pe mine pasiunea pt margelit. Eu si cu o prietena. Ne axam cu precadere pe Fimo dar in ultimul timp am inceput sa lucram si cu margelute de diferite feluri. Chiar vroiam sa intreb, pt ca vad ca s-a discutat, de unde va mai luati accesoriile? Eu am cam incercat o groaza de situri, insa am fost foarte dezamagita de calitate, am luat tortite pt cercei care la cea mai mica atingere se rup, am luat inchizatori care nu-s functionale, etc. Astept cu interes raspunsurile voastre....pe PM ca sa nu facem reclama . Dar din aia negativa nu merge? Adica de unde sa NU cumparam?
Pt cele interesate...ne puteti vedea "colectia" la semnatura
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele
apsara spune:
Bine-ai venit Madau! Eu nu prea cumpar online. Am cumparat o singura data de pe un site romanesc, experienta in sine a fost pozitiva,insa e complicat sa-mi ajunga produsele aici la un pret razonabil.Asa ca prefer magazinele normale.
Androix spune:
Alooo, ce faceti acia cu semnaturilii? Aveti de grija ca e considerata reclama magazinul on line direct la semnatura.
Te misti bine in domeniu si pe net, Mada, remarcasem bijuurile tale!
Cat priveste problema ridicata de tine, cam pe-acolo am pus si eu o problema in trecut. Ce tepe am luat. Intre timp am ajuns la concluzia ca numai cu timpul incepi sa inveti la ce sa te uiti, chiar si intr-o poza, ca sa nu dai banii degeaba. In rest le-am trecut la pierderi colaterale si inevitabile. Despre magazinele de evitat, pana la urma toate au cam aceeasi marfa, si daca nu e aceeasi furnizorii lor sunt aceiasi asa ca tot aia este. Eu am facut departajarea pe alte criterii: durata livrarii si limita de comanda. Si in final am ramas cam pe unul singur care se misca repede si fara limita
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
getik1 spune:
buna ,pe aici mai intra cineva sau va ti mutat la alt topik?
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Otilia spune:
Nu mai e nimeni, eu am fost ocupata, mi-am deschis boutique etc...
Va pup, sper sa mai am vesti de la voi!
http://lasalsa.canalblog.com/ #9829;
Bijoux passion
Adélie la p'tite souris
Floricici din gradina mea
ApusDeSoare spune:
superbe aceste bijuterii! As vrea sa invat si eu sa fac asa ceva. Exista vreun topic pt explicatii? Sau o carte, ceva de unde sa pot invata?
alinuk spune:
asadar...aveti sezatoarea voastra aici
v-am gasit!
va admir in tacere si va invit sa va uitati putin aici ...
poate ne unim eforturile
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169804&whichpage=1
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................