cadou ?
Raspunsuri - Pagina 2
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Nimic, oricum nu o sa te placa...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Ce optimist esti!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Victoria_mami spune:
Eu personal nu i-am dus nimic la prima vizita, dar l-am pus pe al meu sa-i duca flori... Si mi-a zis dupa ceva timp ca stia ca florile au fost ideea mea, ca fii-su nu ii duce flori... :)
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
codrutza4 spune:
vorba lui Rufus....indiferent ce-i vei duce...nu o sa te placa. asa ca, nu-ti mai faca atatea probleme. si da...sunt de acord cu cine zicea mai sus - " o matura". poate, tai de-acum raul din radacina. ai scapa de asa muti nerviii!!!
magduta-sv spune:
Un buchetel frumos cu flori de primavara( sau care ii plac ei)...Cred ca oricarei femei ii plac florile
Nu m-as hazarda la dulciuri ca poate are diabet si nu se va simti bine. Dar si asta se poate rezolva cu o micuta intrebare adresata fiului.
Sigur o sa te placa!
http://news.webshots.com/album/561332501UFlQsF
Lemoni spune:
Nici eu nu astept cadou de la prietenele lui fimu, ar fi culmea sa ma gandesc sa imi aduca ceva.Parerea mea despre ea oricum nu conteaza ,atit timp cat baiatul meu e fericit. si eu sunt fericita pt ei.
alex_ioanid spune:
quote:
Originally posted by Anderra
Frumos si corect ar fi ,inainte de a te angaja la banca sau de a pleca in vizite la mama lui sa nu mai vinzi gogosi pe internet si sa nu mai postezi anunturi la mica publicitate cu vand haine de firma.
Precizeaza de la inceput fraierelor ca mine ca hainele pe care le vinzi pe internet, prin intermediul acestui forum, la rubrika de mika publicitate sunt second hand, foarte purtate dar mai ales foarte decolorate sub brat.
Anderrusha Nice To Meet You ...Here
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
FOARTE TARE...
ai dreptate Anderra. si eu vazusem chestiile alea postate de "domnisoara", si am vrut sa-i reprosez, dar cum am spus un cuvant mai rautacios (cum ca mi se par suspecte postarile ei) mi-au sarit toti in cap, fara sa verifice macar.