Casnicute sexy(162)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi am rezolvat cu instalatorul a plecat relativ repede si noi am iesit imediat dupa el ne-am dus in parc si zapacitii astia mici nu se mai lasau luati de-acolo...a trebuit sa-i iau pe sus acum le-am dat sa pape si vreau sa fac linsite in casa(adica sa-i adorm )

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... salutici si multumesc de cafea, tocmai am bauta-o .
Dispar sa ma imbrac, ca acusica ma duc la ecograf, ma duc sa-mi faca poze la umar
Va tuc pe toate in ordine analfabetica

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ce bine-i acasaaa!!!
toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Monica , multumim de cafeluta!!!
Alinuta, sa ne povestesti cu e casuta noua!!!!
Danelutza , sa vii cu vesti bune de la doctor!!!
Miky, mi-e lene nitelus si mie...dar nu am voie...
La noi e vant si soare, dar caldut afara.Acus iese treba si in curte...mi-e un drag....

Doina Bita

Mergi la inceput

Doina venii, cica nu-i rupt nimic la umar, desi asta stiam , de la cazatura sint inflamate tendoanele . Luni ma duc la chirurg sa-mi vada degetele, ca am constatat ca doua sint strimbe si nu pot face nik, apoi vedem ma opereaza sau nu, tot la tendoane . Apoi pe 4 martie ma duc la reumatolog, sa vada daca fac fizioterapie sau ma arunca la gunoi . Si la noi e cald, astept sa intru la treaba in gradina, bineinteles la plivit florile si plantat altele proaspete

Alina si la noi e bine acasa , numai ca la mine binele e permanent , ma rog acasa e permanent, ca binele mai dispare citeodata. De-acum odihneste-te si treci la treburi serioase

Monica sa-ti mai arat o reteta, de data asta de colacei ? Apropo, carnavalul s-a terminat, dar tu din Romanica tot n-ai plecat. Cind zbori spre tarile calde ?

Georgico ce perle mai spune zimbareata ta, ca a mea a inceput sa spuna la greu si mai ales prostioare care ies din gura lui tat'su, bineinteles ca sint in italiana, asa ca o pot duce la bunici in tara fara probleme, ca e cultivata rau de tot si nu pricepe nimeni nimic din ce spune ea.

Atelocin ce mai face Liana, ca pe aici nu da nici un semn.

Dispar, mai apar ... dar mai tirziu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA.sanatate multa!..sa fie bine daca trebuie sa te operezi!!

MIKI
MONICUTZA
DOINA,sanatate lui Dan!...ma bucur ca se simte mai bine!!..Doamne ajuta sa-i treaca cat mai repede!!

la toata gasca!!!...maine e ziua cea mare la noi,sa ne tineti pumnii!..DANELUTZA,ce mai face Mara a GUSTEI?

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Danelutza draga mea , prea multe nu va pot spune de Liana , atit doar ca e prin Austria , mai bine zis viziteaza si totodata face si cumparaturi prin Wiena , de altfel e bine, asa ca astept si eu azi- mine sa vina acasa , la Szeged . Dupa aceea o sa va de-a ea mai multe detalii.
pe

gyongyi

Mergi la inceput

Mirela Doamne ajuta sa treaca cu bine operatia de miine a lui Robert . Mara e bine, mai multe iti spun dar dupa operatia lui Robert

Atelocin astept cu interes sa povestiti mai multe cind apare Liana din plimbari si sa bage si poze cu cumparaturile.

Helou, m-ati lasat sa bintui singura la "sobectu'" asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ATELOCIN si tie si LIANEI

DANELUTZA,hai mai nu ma tine in suspans...ce face Mara,ce s-a intamplat la operatie?...of,si asa am emotii de zici ca ...zi-mi ce mai sti ca acum stau si mai mult pe ganduri

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Mirela stai cuminte ca operatia e usoara, la Mara a fost ceva mai complicat ca a mai avut ceva in afara de polipi. Dar e bine.

Mergi la inceput