Casnicute sexy(162)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
poftiti o
miha, antibioticul mi l-a dat pentru in caz ca evolueaza nasol si noua ne trebuie o recuperare super rapida caci altfel nu rezista la drumul asta lung si greu si numai pentru ruxi...inca nu m-am apucat sa i-l dau si nu stiu daca fac bine sau rau, ea nu a mai laut antibiotic de peste 1 an...deci as putea sa-i dau linistita...dar sper sa reusim fara el...Doamne ajuta
azi avem programare la oftapro cu alex sa vedem ce vesti primim si de aici...
va pe toate si va rog sa ma iertati ca va zapacesc de cap cu problemele mele...stiu sunt vaicareatza si enervanta pentru mine caci altii au probleme grave si nu fac asa ca mine
sa aveti o zi buna

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata

Monica multumesc de cafea. Sanatate multa si bafta la doctor. Cit despre vaicareala, eu sint prima pe lista care ma vaicar, asa ca... stai la rind . Iar daca va plictisesc cu problemele mele, eu tot ma pling, chiar daca nu m-ati baga in seama deloc

Cuscra arata bine individele alea ciocolatoase, dar spune, nu sint prea dulci, ca daca-s dulci le maninc numai eu, pentru familion am facut simbata o "lamiita" si vad ca nor'ta o devoreaza, tocmai pentru ca are gustul un pic acrisor, e bun pentru papilele ei gustative

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

multumesc danelutza o dragutza ca de obicei

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Danelutza
Cuscra arata bine individele alea ciocolatoase, dar spune, nu sint prea dulci, ca daca-s dulci le maninc numai eu, pentru familion am facut simbata o "lamiita" si vad ca nor'ta o devoreaza, tocmai pentru ca are gustul un pic acrisor, e bun pentru papilele ei gustative

Adevarul e ca is strigator de dulci dar mie asa imi plac...ca am mancat numa eu...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
stiu sunt vaicareatza si enervanta pentru mine caci altii au probleme grave si nu fac asa ca mine

Adica io cand m-am plans am fost vaicareata,ai?
Suntem aici pentru "la bine si la rau" .

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Monica n-ai venit de la doctor ?

Cuscra esti norocoasa ca le poti minca fara sa te ingrasi, eu daca pap din alea trebuie sa schimb usile la casa

Mirela ce-ai facut cu job-ul ?

Doina cum te mai simti astazi ?

Restul unde sinteti ?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Danelutza, tot asa ma simt,mi-a luat o vecina tensiunea dimineata , cu tot cu tratament...regim...19-11!!!ma simt capie...diseara e un dr. internist de garda si o s merg la el sa vad ce tratament imi da...caci cu cel care mi l-a dat doctorita de familie...nu fac nimic...va puppppppppppppp!!!merg sa stau in pat caci simt capul greu....

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

,

gyongyi

Mergi la inceput

am venit fetelor dar apoi am fugit la salon si cand am revenit acasa dormeau piticii si nu am mai intrat sa-i trezesc.
la oftapro a fost bine si nu prea...alex are aceleasi dioptrii ca acum 9 luni...insa doctoritza tot zice ca in maxim 1-2 ani scapa de tot de ei...sa dea Domnul.
ruxi este mult mai bine, a si mancat cate ceva, tot mai tuseste si mai este ragusita, dar este si ea mai voioasa...muci nu prea mai are...sper sa mearga spre bine si sa doarma ok si la noapte caci ne asteapta un drum greu.
va multumesc ca ma sustineti... pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Poftiti la un paharut de vorba aici

Mergi la inceput