Casnicute sexy(162)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
mihoooo...bine ai revenit

Multumesc! Bine v-am regasit! Asa-i ca v-a fost dor de mine?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Bine ai revenit MIHA!!!...hai baga povesti despre cum e inoua locuinta?...macar sunteti linistiti acuma,nu?

Va pe toate ,un weekend placut va doresc!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mirela,inca n-am avut timp sa ma dezmeticesc. Inca suntem in perioada de acomodare si de refacere dupa atata munca.Sclava Isaura am fost saptamana asta.
Robert a fost cel mai afectat dragul de el,ca nu intelegea de ce nu mergem acasa. Eu n-am vrut sa-i vorbesc pe ai mei de rau in fata lui...va intelege el cand va fi mai mare...dar ceva ceva a prins el ca m-a intrebat acu vreo 2 zile: "mami de tze ne-a tzertat bunicu' cu casa lui?"
Acum e f incantat ca am terminat curatenia si are si el voie in sfarsit sa-si construiasca liniile. Si s-a laudat la toata lumea ca are covoare noi.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

,MIHA,hahaha ,dragutul de el,iti dai seama ce-o fi in capusorul lui,scumpul...bine ca v-ati mutat,acum ve-ti fi mai linistiti!...si micuta Amira,ce face?

Noi suntem mai bine...Robert deja misuna prin casa,ca in vremurile de alta data...il mai doare inca putin, da e ok..azi mi-a cerut papa tot mai mult,e foame...si asa de bine respira,nu-mi vine sa cred..Doamne ce bine e,si vocea e schimbata,asta e chiar distractiv ca paraca e mai subtire!!

la toata gasca,sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
pentru toata lumea
pe toate

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Matei !
Bianca, sa-ti traiasca feciorasul, sa va bucurati de el, sa fie sanatos, sa va aduca mai repede acasuca, nora harnica si frumoasa...

Cuscra sa-ti traiasca ginerica, dai si tu o prajiturica, ceva... ?

Monica multumesc de cafea . Si zici ca degetel ala, adicatelea Tom, e asa potent... ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

MATEI! Bia, sa fiti sanatosi si fericiti! auzi, nu ne-ai mai pove demult de scroafa ce mai face?

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MATEI!...sa-ti traiasca baiatul BIANCA,sa va bucurati toata viata de el!!!

MONICUTZA,am baut si eu cafeaua,mai tarziu da a fost buna...multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

quote:
Originally posted by atelocin74

Neatza sexoaselor !!!!

Poftiti la cafelutza !!!

, , .

Haideti ca a venit Liana , in sfirsit.

pe toate.

gyongyi

Bine ca veni, ca intrasem la idei...ce-o fi cu ea....da' cind ne onoreaza 'mneaei cu prezenta?

Multumim pentru vesti Gyongyi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

LA MULTI ANI MATEI!,
scuze! cu asta trebuia sa incep..

Mergi la inceput