Casnicute sexy(162)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

prezent!

buna fetelor, am o stare de kko din cauza rusilor...dar e prima zi...si asa e mereu...deja m-am obisnuit...mai am putin si-mi trece definitiv
am umblat iar toata dimineatza la cumparaturi si in parc cu astia mici...acum in sfarsit m-am adunat de pe drumuri.
va pe toate si va astept la vorba

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Pagina a doua ?

Mirela ne-am mai intilnit mamicile cu copilasi, dar in parc, la joaca, ca la lac e destul de umed si n-am mai avut o zi asa calduroasa ca atunci. Dar vine el caldura si ne destrabalam . Ce mai face Robert ?

Cuscra nu ti-au dat drumul la net ?

Monica sa inteleg c-o pui de bb3, de mai ai un pic si-ti trec rusii, definitiv sau ma rog pentru o perioada mai lunga

Doina nu mai zici nimic ?

Georgi la apel ca-i vineri seara

Atelocin ieri ai salvat tu subiectul, dar acum unde ai disparut ?

Va tuc, ma duc ca mi se arde mincarea pe foc

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna sexoaselor!Eu trebaluiesc de zor...in gradina cu Gicu, facem rasadnita, sa avem rasadurile noastre, caci ne-am saturat sa luam tepe...cumperi una...si cand creste...e altceva.
Miky, Dan se plictiseste, caci e frumos afara si el trebuie sa stea in pat, doar o ora in doua runde pe zi in carut.
Maine am in plan sa scutur, sa fac curatenie mai peste tot.
Mirela sa il pupi pe Robert de la noi!!!Cateva zile e mai greu , apoi o sa fie bine!!!
Gusta, ce face micuta? e bine acum?
Danelutza, tu ce ai facut la doctori?
Pe mine ma dor seara articulatiile...da a zis Gicu cica...e romanitsmul de dupa 40 ani...
Voi ce faceti? eu o sa vad ce filme dau la tv, caci baietii o sa se uite la meci.

Doina Bita

Mergi la inceput

Danelutzo, vrei sa zici bb3 si bb4 la un loc, nu? ca altfel nu ma bag dar stii cum este...niciodata sa nu zici niciodata, asa ca daca-o veni sanatos sa fie insa eu la marea pauza ma refeream

tocmai a venit tata sa-mi zica ca mi-a gasit masina lovita in parcare bine ca nu este rau si pot circula cu ea pana plec...dar tot am de umblat putin sa o las in regula... si bine ca avem asigurare casco...si ca suntem sanatosi...asta-i tot ce conteaza de fapt

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Doina luni ma duc la chirurg, dar deja incep sa ma doara rau degetele, ma chinui cind fac cite ceva in bucatarie, iar ieri era sa-mi tai degetele de la mina stinga . Pentru ca nu am stabilitate in dreapta si nici forta, era s-o aranjez si pe cealalta.
Are dreptate sotul tau, ca dupa 40 de ani, avem toate "romantism".
Dar voi ce rasaditi acolo... ?
... puneti un strat si din astea

Monico rau cu masina in parcare. Si cit nu sinteti voi in tara, tot acolo o lasati ?

Mai fetelor mi-a cumparat soata peste, asa ca miine voi curata ca acum l-am bagat la frigider si a luat si din aia micuti, hamsii sau cum s-or mai chema. A luat si pentru o prietena de_a noastra, o tipa de-o virsta cu mama mea. Il aud pe sot ca vorbeste cu ea la telefon si-i spune ca miine ii duce pestele, dar ca poate il curat eu in seara asta . I-am spus ca ma dor miinile si ca l-am bagat la frigider. Dupa care m-am dat la sot , pe mine ma dor miinile, tipa aia sta cite doua ore la coafor pe saptamina (eu merg doar o data la citeva luni ), iar daca nu vrea si nu-si face timp sa curate pestele, n-are decit sa-l manince cu tot cu mate . Spune-ti si voi, sint eu nebuna sau barbatul meu e batut in cap ?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Daneluto asa e la bloc in ro...nu sunt garaje...cat suntem noi plecati o mai "plimba" tata fiindca el are o dacie veche
si mie imi plac hamsiile,chiar alaltaieri a facut tata
saraca de tine...la cat de dor mainile numai de curatat peste mic nu ai tu chef ...lasa-i draga pestele sa si-l curete singurica d-na...ca-l mananca mai cu placere daca-i curatat de ea

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Si eu tot la asta m-am gindit, o sa fie pestele mai dulce cind il maninca
Adevarul e, ca nu sint din aia sclifosita, nu ca nu am vrut sa-l curat, dar pur si simplu imi sint obosite miinile si nu l-am curatat nici pe al meu.

Adicatelea miercuri zbori ?! Si acasuca in Brazil cind ajungi, joi sau vineri ?

Mergi la inceput

Danelutzo, bine zis...joi sau vineri...cum o vrea Dumnezeu...caci este prima data cand avem de stat doar o ora intre zboruri in paris(si nu prea se prinde avionul asta) caci aeroportul este f mare, transatlanticele sunt puse fffdeparte pe pista, se merge mult cu autobuzul pana la ele si...cam asta=i... daca totul merge bine si-l prindem joi suntem in bra...daca nu-l prindem stam o zi in paris si ajungem abia vineri

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Neatza sexoaselor !!!!

Poftiti la cafelutza !!!

, , .

Haideti ca a venit Liana , in sfirsit.

pe toate.

gyongyi