Casnicute sexy(162)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Si la noi "LA UNGURI" e un timp superb.

deja mi-am sapat florile in gradinita.

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Fetelor ia vedeti? , cum asa ? tot la pag. 2

am ramas

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

salutare la toata lumea!
danelutza, o sa pun si poze, da' intii sa termin cu despachetatul ca e in casa ca la balamuc, mai vine o mobila, mai pleaca alta, cutii, saci . multa sanatate!
moni, zici ca ai vb cu miha? si ea e tot in mutari?
io sunt in pauza de somn a alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!eu sunt in treaba pana in gat...in curte ca e cald si frumos afara.Va pupppppppppppp!!!!revin pe seara.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

io's pe aici, dar verry busy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Si eu sunt pe aici. Tot cu treburi.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mirela Mara e bine.Iti recomand cu toata inima sa mergi linistita la operatie si ai sa vezi ca totul o sa fie bine.Asa ca stai fara frica ai sa controlezi copilul cum o fac eu merg sa ii pun mana pe burta sa vad daca respira ca de altfel nu o mai aud sforaind(sau cum ii ziceam eu ca face ca tractorasul).

Fetele eu am o perioada un pic mai agitata da incerc sa aduc totul pe linia de plutire si dupa revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Mirela n-ati venit acasa, inca ? Asteptam vesti despre Robert.

Alina cuscra Miha s-a mutat in alta casuta, speram sa-si puna repede net si sa vina cu noutati. Spor la treaba.

Gusta ma bucur ca Mara se simte bine, asteptam sa-ti revii si tu cit mai repede .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Mergi la inceput