Rahova sau apropiere (40)
Raspunsuri - Pagina 10
monica-elizabet spune:
ei lasa ca n-a durat chiar asa mult...da si mie cand nu-mi merge o zi sau n-am net, imi vine sa 
![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
neatza fetelor,
doriti o cafelutza? 
alex e ragusit si parca da sa si tuseasca...imi vine sa urlu...2 luni nu a avut nimik si acum poc
cred ca-l paste vreo raceala ceva...insa poate sa fie si urmarea urlaciunii lui de ieri cand s-a jucat cu ruxi si a tipat pana n-a mai putut...oricum astazi o sa stam izolati la teatru sa nu cumva sa fie ceva...
va
pe toate sa aveti un we fain
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
MIRCLAU spune:
buna dimineatat fetelor,
am reusit deja sa-l imbrac pe andy
asa ca ajungem in timp
MONICA multumesc ca te-ai gandit la mine,dar sotul meu oricum are treaba in oras asa ca nu-i problema ,multumim si multumim si lui SIRIMIE pt ajutorul oferit

fug sa ma imbrac si eu si pleeec ,ne vedem acolo
MIRELA mami de andreas nazdravan
Dory232002 spune:
Fetelor cred ca deja sunteti in vizionari, distractie placuta si copii cuminti si sa le placa piesa.
Mirela, sa-mi spui cum a reactionat Andy, sunt tare curioasa..., este prima data cand mergi cu el la teatru, asa-i?, tu ce ai mai facut cu gradi?, ai reusit sa-l inscrii?Daca ma hotaram sa o inscriu si eu pe Alexa aici pe Margeanului poate erau colegi, dar oricum nu mai erau locuri..., luni o trimit si eu pe mama iar la 205 sa vedem ce ne mai spun doamnele de acolo 
monica-elizabet spune:
Dory, piesa a fost o mare zapaceala, mai bine nu le ziceam povestea caci spectacolul nu a semanat delok cu povestea 
a fost pentru prima data(dupa atatea spctacole cand ruxi s-a plictisit si zicea ca nu mai vrea la Tom Degetel)
ca ea vrea sa se joace cu mariuca
nici lui alex nu i-a placut si nici mie ![]()
va
ma duc sa-i bag la culcarica mai vb mai tarziu
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
MIRCLAU spune:
buna seara fetelor
pe unde sunteti?va distrati?
DORY nici nu stiu ce sa spun,vorbalui VIO poate a fost ceva actualizat sau poate sunt eu mai inapoiata dar pe vremea mea era o bucat mare de lemn in fata scenei si pe el se maimutareau niste papusi iar copii urlau si aplaudau,dar acum e cu joc de laser,cu lumina stinsa,cu vrajitori
buhuhuuuuuuuuuuu
ca reactie a lui andy la inceput s-a speriat dar pe urma l-am luat cu ruxi,ca e doar poveste si i-a trecut,oricum lui i-a placut mai mult ca mie....
deci in mare m-am bucurat ca m-am intilnit cu fetele,cu toate ca a fost cam scurt dar lasa ca ne-om mai intilni noi
acum va pupic ca sunt moarta de oboseala ,am fost la fratele meu la masa pana acum si asta mic a a dormit abia in masina si nu vreau sa-l mai trezesc,sper sa faca nani pana maine,va pupic si va doresc o seara minunata

MIRELA mami de andreas nazdravan
violeta69 spune:
Mire,faza cu bucata de lemn si papusi n-o s-o mai vezi in veci...
asa credeam si eu la inceput,insa nici macar la Tandarica nu se mai joaca numai cu papusi!
mie mi-a placut, l-am mai vazut o data cu Mihnea(el chiar s-a amintit ca l-am mai vazut in vara
)..acum m-am cam plictisit ,dar am venit in primul rand pt Mihnea ca se bucura cand e cu copii si apoi si pt mine
sa va mai vad ca tare dragi imi sunteti
![]()
![]()
noi am dormit dupa-amiaza,apoi ne-am apucat de treburi prin casa ca maine suntem in vizite ![]()
Monica,lasa ca a fost frumos pana la urma...pt copii conteaza f tare ca le dezvolta imaginatia!!!! ia si tu partea buna a lucrurilor....
acasa ce faceati? ca uitati la tv 
va pup si va spun noapte buna!!!
aaa,mi-am amintit,Mihnea se vaita ca fetita aia mica care m-a batut cand am fost la Alex .....a facut nu stiu ce...ideea e ca asta mica(adica Mariuca) e o smecherie care bate baietii![]()
![]()
![]()
stie ea ceva...o fi instinctu'?!!![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
si noi abia acum ne-am strans pe la casutza noastra...astia mici au fost cu mama la petrecere la sirimie(simona multumim de invitatie, amandoi au fost super incantati)
mi-au povestit cum sau distrat...iar noi(eu si tati) am fost la nasi in vizita caci plecam si nu apucam sa ne vedem...ei tot au fost bolnavi si uite-asa a trecut timpul...
acum macar plecam impacati ca ne-am vazut cu toata lumea ![]()
alex e ragusit in continuare, am sunat medicul si a zis sa-i dam claritine si calciu, sper sa-i treaca repede....Doamne ajuta!
maine nu cred ca mai iesim pe nicaieri, desi zisesem ca poate mergem in parc la moghioros sau patinoar(cu andreap si roserbina) insa mai avem de pregatit cate ceva...si mai stam pe-acasa ![]()
va
pe toate
sa aveti o noapte buna
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post