Am si eu o intrebare, stiti ceva de dr. Niculescu, mai este la Giulesti, sau ma puteti ajuta cu un nr. de telefon si un program de la cabinetul lui?
Il gasesti la cabinetul NORD MEDICA.
Calea Grivitei 156, sc D, et.2, ap.108. Tel: 2231906
Luni si joi : 17-20
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
Multumesc mult de informatii, stiam si eu de programul lui de la cabinet, dar speram sa-l fi modificat, sa aiba mai multe zile consultatii.
Si numai in astea 2 zile pot suna sa ma programez, sau asistenta este acolo si in alte zile pentru a face programarile?
Eu zic sa incerci sa suni si in alta zi pt ca mai au si alti dr. program acolo, deci cineva ar trebui sa raspunda; din pacate stiu ca se obtine cam greu programare (cam 3-4 saptamani) asa ca insista si eventual roaga asistenta sa te anunte in cazul ca cineva renunta in ultimul moment!
Anto 

Si eu auzisem ca la el se ajunge mai repede fata de alti dr., dar se pare ca am inteles gresit. Asta este, voi suna sa ma programez, si dupa aceea vad cat dureaza. Laparoscopii face la Giulesti? Trebuia sa fac HSG, si m-am gandit ca daca tot fac ceva, sa fac laparo, ca oricum s-ar putea sa ajung la acest lucru si sa nu mai pierd mult timp. Multumesc de ajutor
Eu stiam ca face si laparo la Giuly, dar cred ca cel mai bine este sa mergi la consultatie, sa discutati si impreuna sa luati cea mai buna hotarare pt. tine! Nu imi multumi, daca te pot ajuta cu cea mai mare placere!
... fug la scarbici!![]()
Anto 
Ral Mar poate la Giulesti obtii mai repede o programare doar ca la cabinet poti sa stai mai mult de vorba.Am facut si eu laparoscopie cu d-lui.
si bafta.
RalMar, eu am facut laparo cu dr. Cristescu, care este mana dreapta a dr Niculescu. Dr. Niculescu nu prea mai face laparo din cate am inteles. Cred ca mai repede mergi la Giulesti decat la cabinet, eu m-am dus acum ani de zile la cabinet si tare mult asteptam. Nu ca la Giulesti nu se asteapta, dar parca am fost un pic mai multumita la spital....