Relatii extraconjugale

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Las' ca vin ele si rosiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

evident ca ruxi are dreptate, altfel s-ar numi viol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Hai sa recunoastem ca in majoritatea cazurilor femeile a caror barbati insala au si ele o mare parte din vina si nu neaparat ca o alta femeie le-a ademenit barbatul sau "a ridicat coada".
Sunt atatea femei care dupa ce se casatoresc se neglijeaza, unele din comoditate, altele din nepasare. Foarte des am auzit urmatoarea afirmatie "las ca doar nu mai mai marit" cand venea vorba de estetic. sunt multe femei care dupa casatorie devin mame si gospodine perfecte si atat. tot timpul am considerat ca in cele mai multe cazuri de infidelitate cel inselat ar trebui sa se schimbe si nu cel care inseala. iar cand asta nu merge, atunci inseamana ca ti-ai ales gresit partenerul de viata.

Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

E amuzant daca stai sa te gandesti la motivele ce-i determina pe unii sa apeleze la relatii extraconjugale.
In cazul barbatilor, majoritatea ar raspunde ca au gasit (de parca s-au impiedicat de ea pe strada) o femeie mai frumoasa sau mai tanara, pe cand femeile ar invoca motive temeinice: si el a inselat-o deci trebuie sa i-o plateasca (de parca daca ea se taie el sangereaza), ca sotul n-o intelege deci comunicarea scartaie (asta e buna, de parca mult ar comunica cu celalalt in scurtul timp cand se intalnesc pentru a-si impartasi idei filosofice, evident), pentru a avansa (lumea-i o jungla, iar ea trebuie sa supravietuiasca) etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Se poate sa fie parterenrul de vina ca este inselat(mai exact ca jumatatea lui cauta si prin alte parti diverse) , sau se poate sa fie totul roz si din lipsa de comunicare sa insele unul dintre ei . Sa nu aiba curajul sa spun ce doreste si din acest motiv sa insele.

Si apoi vin celelalte motive :
ca era beat , ca a vnit intr-un bar un/o de nedescris , ca in vise si nu avea cum sa refuze , ca era intr-un stadiu maxim de excitatie deci vulnerabil , samd. Motive sunt , trebe doar imaginatie

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Cand aud (citesc) ca se da vina pe cealalta femeie cand inseala un barbat, sau citesc de cozi ridicate... am un mare semn de intrebare. De fapt, care e ideea? Barbatii incearca, si asta e ok insa daca reusesc, nu mai e ok?? Speram sa nu reuseasca?
Adica nu trebuie sa ne deranjeze disponibilitatea lor?
Pentru mine asta e problema. Nu daca reuseste sau nu.

Stau si ma intreb cum au ajuns unele femei sa dea vina exclusiv aproape pe femei? Pe aia de acasa ca miroase a mancare si pe cealalta ca-l ataca pe barbat...
Nu inteleg si pace.

La alt subiect, cineva a spus ca sotul ei crede ca "daca se da una la tine si nu i-o tragi esti prost". Eu daca auzeam asa ceva de la sotul meu cadeam jos, apoi ii puneam bagajele la usa...

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Barbatu' ticalos se uita imprejur aseaaaa . Daca toate cucoanele din jurul lor stau in banca lor, la munca, la copii, la sedus barbatul propriu, ticalosul gata de a insela nu isi bate capu', ca de regula e puturos. Daca insa vede o cucoana care hihihi-hahaha, transmite semnale eeeee... E cu totul adevarat si voi stiti asta. Nu transmiti semnale nu te ataca nici un mascul. Transmiti, poti sa fii urata ca draku, tot vin.

Eu nu cred in ruptul capul ca femeile CU CARE inseala un ticalos de barbat insurat sunt curate si placut uscate. Sunt imorale si cu asta basta. Si el la fel. Faza cu nevasta care are grja de casa si copii si nu isi pune chiloti cu dantela e o scuza lamentabila, buna pentru cei care sunt gata sa insele oricum. Poate sa aiba nevasta orice, barbatu' gata sa insele cauta doar ALTA (pe principiul si soarecele se satura de aceeasi gaura). Daca tii la nevasta si familie tii si cu asta basta. Daca nu, nu. Si daca esti morala esti morala si nu hihihi-hahaha, daca nu, nu si e bine sa nu mai cauti scuze, da ma rog ce poti sa ceri... Cica si criminalii cred ca ei sunt oameni buni si isi gasesc scuze pentru tot ce fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by XIO

Se poate sa fie parterenrul de vina ca este inselat(mai exact ca jumatatea lui cauta si prin alte parti diverse) , sau se poate sa fie totul roz si din lipsa de comunicare sa insele unul dintre ei . Sa nu aiba curajul sa spun ce doreste si din acest motiv sa insele.

ca era beat , ca a vnit intr-un bar un/o de nedescris , ca in vise si nu avea cum sa refuze , ca era intr-un stadiu maxim de excitatie deci vulnerabil , samd. Motive sunt , trebe doar imaginatie

Asta-i o afirmatie haioasa, inca n-am auzit de un barbat care inseala din lipsa de comunicare.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

quote:
Originally posted by XIO

Asta-i o afirmatie haioasa, inca n-am auzit de un barbat care inseala din lipsa de comunicare.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Pai etribil de multi o fac tocmai din aceasta cauza: lipsa de comunicare in general care dupa cum ai vazut si aici pe forum naste zeci de neintelegri si certuri aiurea.
Si lipsa de comunicare pt. a nu fi privit ca un ciudat.
Pueril sau nu , sunt barbati care inseala pt. ca sotia nu afce felatii , sex anal , sex in 3 si mai stui eu ce , asa ca ei s duc la o profesionista care ii rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Vlad spune:

quote:
Cand aud (citesc) ca se da vina pe cealalta femeie cand inseala un barbat, sau citesc de cozi ridicate... am un mare semn de intrebare. De fapt, care e ideea? Barbatii incearca, si asta e ok insa daca reusesc, nu mai e ok?? Speram sa nu reuseasca?

Nici pe mine nu m-ar incalzi absolut deloc ca nu ma inseala pentru ca nu a avut cu cine! Ba sa se ia de el si X si Y si Z si daca atunci alege sa fie corect aia da virtute! Valabil si in cazul invers... daca as sta cu el numai pentru ca altcineva oricum nu se mai uita la mine...

Mergi la inceput