Relatii extraconjugale

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilipopa spune:

[quote]Originally posted by fecian

Dupa parerea mea intr-o relatie nici macar ideea de relatie extraconjugala nu ar trebui sa existe. Nu exista logica si nici motive sa iti inseli partenerul. Nu iti convine relatia pur si simplu iesi din ea.Nimeni nu te pune sa te casatoresti o faci singur cu mana ta, singur hotarasti ca vrei sa fii fidel unei singure persoane. In momentul in care x sau y a calcat stramb s-a sfarsit totul.

FOARTE ADEVARAT CE SPUI .
Dar inainte vreau sa va salut pe toate si bine v-am gasit .
Citesc acest site de mai bine de un an si-acum m-am hotarat sa vin intre voi .
MA PRIMITI ? .
N-as vrea sa fiu rea , ( poate doar ca sunt prea suparata ) tocmai am iesit si eu dintr-o relatie din acest motiv .
N-am mai rezistat . A trecut un an si tot nu sa linistit si-am zis sa pun capat . Am mai incercat de cateva ori dar n-am reusit . Mi-a fost foarte drag . Era un om f bun , calm ,linistit si suficient de destept . M-a iubit f mult . S-a purtat f frumos cu mine insa ............... daca n-ar fi fost femei in jurul lui , cred ca-mi era f bine .
Acum sufera . Asta fac si eu ( daca e sa fiu sincera ). Dar am oferit atatea sanse si .... tot nimic .
NU MAI REZIST sa-mi impart iubitul cu cineva . Este a 3-a oara cand am parte de aceasta experienta . Si mie mi s-au facut avansuri si chiar dintr-e prietenii lui . Dar n-am raspuns . Mi-am vazut de treaba .El de ce nu putea sa fie la fel ?
INTREB SI EU !
OARE CHIAR NU MAI SUNT BARBATI CARE SA SE PASTREZE DOAR PT IUBITA LUI ?
CHIAR NU MAI SUNT ????????
AJUTATI-MA SA TREC PESTE ACESTE MOMENTE FETELOR CA INNEBUNESC .

VA ROOOOOOOOOOOGGGGG !

Sper ca sunteti mai multe care ati mai trait asta .

Va multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

Da' vad ca subiectele despre inselat au incins spiritele (inclusiv pe al meu)!

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Am observat in discutiile care s-au purtat pe aceasta tema, ca cele care declara sus si tare ca barbatii inseala sunt cele care au trecut prin aceasta experienta. Dar hai sa nu generalizam. Si mai exista si expresia:"dupa cativa ani ai sa vezi, daca apar si copii nu mai este relatia ca la inceput". Daca pe xuleasca sotul nu mai o place ca s-a ingrasat dupa ce a nascut sau ca simte o rivalitate intre el si copil asta nu inseamna ca si sotul meu va face la fel. Suntem diferiti si relatiile pe care le avem sunt diferite si acum depinde si de partener si multe altele. Si eu am intalnit multe persoane care isi inseala partenerul/a chiar si dintre cunoscutii mei dar asta nu inseamna ca nu cred in fidelitatea sotului meu. Si ma mai deranjeaza un lucru, daca sustii ca sotul nu te inseala apar discutii, eu zic ca din invidie, trebuie sa existe cineva sau mai multe persoane sa nu zica ca exagerezi sau ca daca nu te inseala acum te va insela mai tarziu, etc. Daca as posta aici un mesaj ca sotul meu ma inseala, ca sunt disperata, etc, cred ca as intalni o gramada de persoane binevoitoare ca sa imi dea sfaturi, chiar si unele in materie de divort, dar daca spui ca sotul nu te inseala nu te crede nimeni sau au unele suspiciuni.
Si eu nu cred ca o relatie extraconjugala chiar daca este vorba numai de sex salveaza o casnicie. Nu stiu casnicia altora dar pe a mea sigur nu ar salva-o.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by aura_m

Am observat in discutiile care s-au purtat pe aceasta tema, ca cele care declara sus si tare ca barbatii inseala sunt cele care au trecut prin aceasta experienta. Dar hai sa nu generalizam. Si mai exista si expresia:"dupa cativa ani ai sa vezi, daca apar si copii nu mai este relatia ca la inceput". Daca pe xuleasca sotul nu mai o place ca s-a ingrasat dupa ce a nascut sau ca simte o rivalitate intre el si copil asta nu inseamna ca si sotul meu va face la fel. Suntem diferiti si relatiile pe care le avem sunt diferite si acum depinde si de partener si multe altele. Si eu am intalnit multe persoane care isi inseala partenerul/a chiar si dintre cunoscutii mei dar asta nu inseamna ca nu cred in fidelitatea sotului meu. Si ma mai deranjeaza un lucru, daca sustii ca sotul nu te inseala apar discutii, eu zic ca din invidie, trebuie sa existe cineva sau mai multe persoane sa nu zica ca exagerezi sau ca daca nu te inseala acum te va insela mai tarziu, etc. Daca as posta aici un mesaj ca sotul meu ma inseala, ca sunt disperata, etc, cred ca as intalni o gramada de persoane binevoitoare ca sa imi dea sfaturi, chiar si unele in materie de divort, dar daca spui ca sotul nu te inseala nu te crede nimeni sau au unele suspiciuni.
Si eu nu cred ca o relatie extraconjugala chiar daca este vorba numai de sex salveaza o casnicie. Nu stiu casnicia altora dar pe a mea sigur nu ar salva-o.

AURA

Aura, spun ca e cam greu de crezut ca un om poate sta 50 de ani cu cinevafara sa sarute macar o data pe X din 2 motive:
-absolut nici un cuplu din cate cunosc eu nu este constituit din 2 oameni "sfinti" ca sa zic asa , care nu au calcat stramb.Si nu vorbesc de relatia mea ci de ecle din jur.
-de mica am crescut numai printre baieti(eram eu de 13-14 ani si vreo 20 de baieti de la 15-29 de ani ) , acum stau cu barbati la povesti nu cu fete.

Este si normal sa nu stai cu frica in san si sa nu te gandesti ca precis sotul o sa t insele pt. ca asa fac toti, e totusi alegerea lui si nu a tagmei barbatilor.

In plus , majoritatea barbatilor care inseala fac sex si atat. Femeia aia poate sa fie urata , frumoasa , desteapta , mai prostuta , culta , de o incultura crasa , imbracata frumos sau ca naiba , ei vor doar sex. Atata timp cat are vagin si vrea sa faca sex , merge.
La femei insa(majoritatea) e mai....mh , daca inseala barbatul acela trebe sa fie frumos , destept , manierat , sa bata din gene si sa flirteze 1 saptamana inainte.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Elise, ce inseamna casnicie de fapt? Care sunt nevoile noastre de la o casnicie si care sunt nevoile noastre de la noi insine? Pana unde implinirea sta in exterior si de unde raspunsul si solutia se afla doar in noi?

Care ar trebui sa fie relatia intre doi parteneri care sunt umar la umar de peste 6 - 7 ani? Pana unde trebuie sa fi ajuns ei?

Eu cred ca se aseaza strat dupa strat si ca usor usor ar trebui sa transcendem faza sexuala si cea in care vrem ca el sa ne faca sa ne simtim femei. Suntem femei si gata. Cat este masura in care trebuie sa ne oglindim in partener si cand ajungem in faza in care gasim totul inlauntrul nostru? Cand sexul ramane doar un gest dulce prin care din cand in cand ... ne cautam si ne gasim? Iar restul este o prietenie adanca, compasiune, empatie, o intelegere foarte foarte adanca fatza de noi insine, fatza de el si fatza de imperfectiunile noastre. Oare nu cerem uneori de la partener mai mult decat cerem de la noi insine?

Poate uneori ca sa ne regasim partenerul avem nevoie sa venim din alta parte. Ca sa simtim ca este acasa :). Poate ca mai ales la barbati instinctul sexual este ceva ... la fel de simplu ca si foamea. Poate ca intr-adevar ei sunt construiti altfel iar noi nu reusim sa intelegem. Ma gandesc ca ... spre deosebire de barbati - femeile sunt intr-adevar niste creaturi frumoase si delicate, fiecare cu frumusetea ei aparte. Si ca undeva - este normal sa vrei sa le atingi si sa le simti. Daca ai declarat ca trandafirul este cea mai frumoasa floare nu inseamna ca nu vrei si o zambila primavara mai ales. Si asta nu inseamna ca vrei mai mult decat omul langa care AI ALES sa traiesti.

Eu nu am fost inselata de actualul partener, dar cunosc experienta. Sotul meu este insa primul barbat care m-a facut sa inteleg ca intre dragoste si sex este o mare diferenta. Ca sunt lucruri diferite si gata. Adevarul este ca intre noi e o comunicare autentica si incredibila care schimba enorm intelegerea si perceptia multor situatii. Sexul exista si este super, dar e ... undeva ... ceva ce "facem" ca si multe alte lucruri pe care le facem. Nu este modalitatea prin care ne exprimam sentimentele unul fatza de celalalt, nu este ceva prin care ne definim. Este doar ceva frumos si necesar. La fel ca o vacanta pe plaja.

Nu as renunta la sotul meu daca ar merge intr-o vacanta cu altcineva :D. Dar as renunta daca ar disparea empatia dintre noi.

Never say NEVER.
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

quote:
Originally posted by julia_popadiuc

quote:
Originally posted by fecian

Dupa parerea mea intr-o relatie nici macar ideea de relatie extraconjugala nu ar trebui sa existe. Nu exista logica si nici motive sa iti inseli partenerul. Nu iti convine relatia pur si simplu iesi din ea.Nimeni nu te pune sa te casatoresti o faci singur cu mana ta, singur hotarasti ca vrei sa fii fidel unei singure persoane. In momentul in care x sau y a calcat stramb s-a sfarsit totul.

Felicia 27+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

pur si simplu nu pot intelege gandirea asta

Pai pentru mine nu tine de gandire, ci de simtire.

Felicia 23+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

[purple]asta nu am inteles-o..ce vrei sa spui?

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by ileanna

Elise, ce inseamna casnicie de fapt? Care sunt nevoile noastre de la o casnicie si care sunt nevoile noastre de la noi insine? Pana unde implinirea sta in exterior si de unde raspunsul si solutia se afla doar in noi?

Care ar trebui sa fie relatia intre doi parteneri care sunt umar la umar de peste 6 - 7 ani? Pana unde trebuie sa fi ajuns ei?

Eu cred ca se aseaza strat dupa strat si ca usor usor ar trebui sa transcendem faza sexuala si cea in care vrem ca el sa ne faca sa ne simtim femei. Suntem femei si gata. Cat este masura in care trebuie sa ne oglindim in partener si cand ajungem in faza in care gasim totul inlauntrul nostru? Cand sexul ramane doar un gest dulce prin care din cand in cand ... ne cautam si ne gasim? Iar restul este o prietenie adanca, compasiune, empatie, o intelegere foarte foarte adanca fatza de noi insine, fatza de el si fatza de imperfectiunile noastre. Oare nu cerem uneori de la partener mai mult decat cerem de la noi insine?

Poate uneori ca sa ne regasim partenerul avem nevoie sa venim din alta parte. Ca sa simtim ca este acasa :). Poate ca mai ales la barbati instinctul sexual este ceva ... la fel de simplu ca si foamea. Poate ca intr-adevar ei sunt construiti altfel iar noi nu reusim sa intelegem. Ma gandesc ca ... spre deosebire de barbati - femeile sunt intr-adevar niste creaturi frumoase si delicate, fiecare cu frumusetea ei aparte. Si ca undeva - este normal sa vrei sa le atingi si sa le simti. Daca ai declarat ca trandafirul este cea mai frumoasa floare nu inseamna ca nu vrei si o zambila primavara mai ales. Si asta nu inseamna ca vrei mai mult decat omul langa care AI ALES sa traiesti.

Eu nu am fost inselata de actualul partener, dar cunosc experienta. Sotul meu este insa primul barbat care m-a facut sa inteleg ca intre dragoste si sex este o mare diferenta. Ca sunt lucruri diferite si gata. Adevarul este ca intre noi e o comunicare autentica si incredibila care schimba enorm intelegerea si perceptia multor situatii. Sexul exista si este super, dar e ... undeva ... ceva ce "facem" ca si multe alte lucruri pe care le facem. Nu este modalitatea prin care ne exprimam sentimentele unul fatza de celalalt, nu este ceva prin care ne definim. Este doar ceva frumos si necesar. La fel ca o vacanta pe plaja.

Nu as renunta la sotul meu daca ar merge intr-o vacanta cu altcineva :D. Dar as renunta daca ar disparea empatia dintre noi.

Never say NEVER.
http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Eu si prietenul meu suntem de 8 ani impreuna. Daca intre noi ar exista doar empatia si prietenia ne-am desparti.
De ce ? Pt. ca intr-o relatie de dragoste in opinia noastra este mult mai ult decat empatie , prietenie.
Mna , prietena foarte buna sunt si cu altii si altele , sex nu facem, daca ne-am mangaia sporadic ar echivala oare cu relatia "stinsa"?
Dupa atata timp i-am spus imediat cand am simtit ca nu mai e acea scanteie de la inceput, cand am simtit ca relatia se cam ducea pe drumul descris de tine. Mi-a spus ca el nu simte la fel si m-a intrebat cam ce sa schimbam , ce simt eu, sa vedem cum sa reinviem relatia.
Si , pe langa asta mi-a spus ceva ce mi-a ajuns direct la suflet si m-a facut sa nu doresc sa raman vreodata intr-o relatie doar pt. ca suntem de atata timp impreuna , l-am iubit , suntem obisnuiiti unul cu altul , hai sa ramanem prieteni ca e prea multa bataie de cap sa ne despartim si sa incepem alt capitol:
-"Sper ca nu stai cu mine doar din obisnuinta, din cauza ca suntem de atata timp impreuna. Nu vreau sa am o astfel de relatie , si crede-ma , nici tu".

Mi se pare echitabil ce a facut Elise, incearca sa reinvie relatia.
Nu cred ca e OK sa ramai intr-o relatie in care se ajunge la altceva decat la scanteia aia specifica,este o resemnare si o frica de a merge mai departe in opinia mea.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Balanta, mi-au placut mult mesajele tale. Multa intelepciune si mai ales stil. Esti o adevarata doamna, una cu o minte brici, daca mai esti si frumoasa, felicitari, asta e o combinatie raraNu toti avem aceleasi experiente de viata, fiecare trecem peste ele altfel, nici nu trebuie sa fim de acord in toate ce discutam pe aici.. ai fost de mare bun simtzVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ce soi de animale sint barbatii astia care ziceti ca nu se pot abtine? Cea mai tare chestie e ca si-au lamurit sotiile ca asta e, le trebuie sex de pe unde apuca si ele inteleg...
Cred ca pe femeile "intelegatoare" le asteapta soarta asta, sa fie inselate.
Eu as alege oricind sa traiesc singura (trebuie neaparat alt barbat?!), decit sa accept un sot care imparte "favoruri" pe unde apuca. Asta nu e casnicie.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:

ileanna,

eu as renunta in ambele cazuri, daca n-ar exista o solutie.

Ce sustineam in mesajul initial este ca faptul ca sint capabila sa ma atasez atit de repede de cineva din exterior inseamna ca "empatia" aia dintre noi - se poate numi comunicare, afectiune, whatever - e pe duca. Si asta e un semnal de alarma.

Cind cauti ceva la altcineva - indiferent ce - inseamna ca acel "ceva" iti este necesar si nu-l primesti in cadrul cuplului. Poate fi atentie, afectiune, sex, nu conteaza. Este ceva ce tu vrei si nu ai. In loc sa vezi de ce nu ai, te repezi sa iei din alta parte.
Si urmeaza ca asta sa faci in continuare?!

Parerea mea e ca unul (sau una) care se repede sa insele "ca sa isi salveze casnicia" indeparteaza efectele inainte sa solutioneze cauza, si asta nu e o rezolvare. Daca te doare ceva, tratezi boala sau simptomele?! Si cit timp? Stai in situatia asta asa, la infinit? Tot cauti mereu pe cineva care sa "cirpeasca" relatia ta incompleta de acasa?

Elise & BBLisa

Mergi la inceput