Relatii extraconjugale
Mai ales aici, in subforumul acesta, exista tare multe povesti de viata si cele mai multe dezbat problema sotului care are o aventura, mai mult sau mai putin serioasa. Nu pot sa nu remarc faptul ca si in viata de zi cu zi, am multe cunostinte care-mi povestesc de x sau y ca desi e insurat ii place sa calce stramb, si nu o data ci de cate ori i se iveste ocazia. Oi fi eu mai inocenta de felul meu, nu stiu, dar nu pot sa nu am intreb unde isi gasesc barbatii astia femeile cu care apoi se angajeaza intr-o relatie ?! Ca, deh, om sunt si eu, si mie imi plac barbatii care arata bine, si am un cerc de cunoscuti care chiar arata bine si sunt o companie mai mult decat placuta si totusi, nu mi-a "traznit" niciodata prin cap sa ma incurc cu vreunul. Voi ce parere aveti ?
Raspunsuri
redai spune:
EU cred ca femeile ii gasesc pe barbati. Nu ei pe ele.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
pisimuky spune:
quote:
Originally posted by redai
Interesant punct de vedere !
saphir spune:
quote:
Poze David Vlad
Ai citit articolul lui Mircea Badea?
simsimona spune:
quote:
Originally posted by saphirquote:
Poze David Vlad
Ai citit articolul lui Mircea Badea?
Saphir, Amos , Ailish si
Dean
pozele noastre
Care articol, ca mie imi place M.B. si as vrea sa-l citesc. Da si tu link-ul.
chislauriana spune:
RELATIILE EXTRACONJUGALE....se nasc din curiozitate,din cauza hormonilor, din plictiseala si rutina pe care o ai acasa, din dorinta de a te simti mai barbat sau mai femeie(depinde de sex),,,,,,pt a-ti demonstra ca si dupa ani de casnicie mai ai cautare, esti dorit si de altele sau altii.Pur si simplu pt ca suntem oamneni si probabil involuntar suntem sortiti greselilor...nu stiu sa fii existat vreo logica sau vreo teorie clara in acest sens.Parerea mea, asta e.
catinuta spune:
quote:Da, asta imi aduce aminte de-o vorba a soacrei mele care suna asemanator, ceva in genu ca barbatii nu-s vinovati ci ele, femeile, ca de ce fac asta cu barbati insurati. Dar babatul care stie ca are acasa sotie si copii, el nu are nici o vina, el nu poate judeca, nu e constient de ceea ce face? Astea sunt scuze, eu inteleg ca poti gresi, ca oricine isi poate insela partenerul intr-un moment de dar sa incercam sa ne gasim scuze de-astea puerile, e penibil. Suntem maturi si tre sa ne comportam ca atare: RESPONSABILI si cu RESPECT pentru partener.
Poze David Vlad
cu de 6ani si cu sperante de
annnna35 spune:
quote:
Poate, in anumite cazuri...cred eu mai rare... Pe mine ma gasesc ei. Poate pentru ca sunt necasatorita. Am primit in ultima vreme propuneri din partea barbatilor insurati. Nici nu stiti ce vorbe folosesc sa te convinga ca ti-ar face bine o asemenea relatie, ca pot oferi "stabilitate" (chiar asa s-a exprimat unul din ei).
redai spune:
NU m-am referit la barbatii carora le place sa calce stramb.Aceeia se pare ca au o boala.
CUm a zis cineva mai sus. Femeia sau barbatul calca stramb din cauza rutinei zilnice, lipsa dragostei la casatorie. Sunt sigura ca exista multe motive.
Cazul care l-am pus eu, la barbatii care sunt gasiti cred ca sunt cei cu posibilitati materiale. Sunt multe femei care asta cauta.Poate multi sunt care nu cauta si sunt gasiti. pana aici nici o vina, din momentul in care accepta de atujnci pot fi cinsiderati vinovati.
Poze David Vlad
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by chislauriana
RELATIILE EXTRACONJUGALE....se nasc din curiozitate,din cauza hormonilor, din plictiseala si rutina pe care o ai acasa, din dorinta de a te simti mai barbat sau mai femeie(depinde de sex),,,,,,pt a-ti demonstra ca si dupa ani de casnicie mai ai cautare, esti dorit si de altele sau altii.Pur si simplu pt ca suntem oamneni si probabil involuntar suntem sortiti greselilor...nu stiu sa fii existat vreo logica sau vreo teorie clara in acest sens.Parerea mea, asta e.
chis
Eu zic ca se nasc din lipsa de respect pentru familia pe care ti-ai format-o!
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png