FIV in Ungaria 33
Raspunsuri - Pagina 19
pamy spune:
Adaca,Andicu va multumesc pentru incurajari,sa va traiasca minunile de
.Cele mai fericite
din lume!!!!Noi promitem ca o sa va ajungem din urma.Eu mai am un pic... mai mult de asteptat

.N-am ce face asta e! Am programare la Szeged in 8 Mai,dar pana atunci

la toate fetele.
Crisis,cum te simti la Szeged? Nici nu sti cand o sa te trezesti cu mine acolo
.
Borzasimo,mai ai cateva zile si o sa apari si tu pe lista
.Ti-o doresc din suflet!!
Sandica mult,mult succes!
Pentru toate fetele 

leliutza spune:
Salutare fetelor,
felicitari tuturor burticilor,
Adela mama sa mai deschizi tot tu capitole din astea minunat in care sa ploua cu gemeni
. Ai niste copilasi superbi (i-am povestit Mariei de ei si parea incantata
). Distractie frumoasa sambata si sa ne pui poze cu trupa ta.
Tia - sa stii ca io m-am decis sa mai astept pentru ca gemeni nu sunt destul (hehehe! prietenii stiu de ce
) si io vreau sa fac minim tripleti
. ce mai face Dariuca? Si Maria mea e maimutzel cu fundul rosu, cred ca se intampla ceva in zona maselelor ca baleste la greu si e cu manutza numai in gura. Va asteptam pe la noi
.
Pussi - am vizionat pozele si ti-am admirat printesele, mi-au placut la nebunie, si imi e drag ca le imbraci asortat, sunt niste minuni
. te admir ca reusesti sa faci fata, noi ne luptam doua cu Maria
.
Andicu - ce iti mai face baietelul? m-am indragostit de ochii lui (mai nou Maria vine la mine cand sunt la calc si zice "bebe bebe pupa", vad ca ii plac baieteii
).
pupici la toate fetele si un inceput de primavara cat mai frumooos si romantic (cu multe flori de 1 martie
).
pupici Mi-ka, Liana, Cris 
ala77 spune:
dannette din pacate trebuie scoase trompele inainte de fiv. Si eu am aceeasi problema ca si tine, iar daca ai sa citesti postari din urma, ai sa vezi ca asta m-au sfatuit si pe mine fetele...
Mie mi-a aparut hidrosalpinxul in timpul stimularii, inainte nu am avut absolut nimic, asa ca ma tem ca la a doua stimulare va creste si mai mult, exista riscul sa se sparga si tot lichidul sa se scurga in uter, fiind toxic pentru embrion...Si mie mi-e groaza, dar am sa ma operez inainte de urmatorul fiv. Si, oricum, la toti ginecologii la care m-am interesat, toti au fost de parere ca trebuie scoasa trompa.
Eventual cere si parerea dr. din Szeged. Eu am sa merg, probabil saptamana viitoare la Szeged pentru control si am sa discut si problema asta.
Daca vrei sa mai intrebi ceva, stau la dispozitie!
zapp spune:
buna fetelor,
de cateva luni bune citesc si recitesc fiecare post de pe acest forum, dar de-abia azi m-am hotarit sa intru si eu si sa va scriu...Va "cunosc" pe toate, stiu povestea fiecareia. M-am bucurat alaturi de voi cand ati dat vesti bune si m-am intristat la cele mai putin bune...
La fel ca si voi imi doresc foarte mult un copil dar din cauza problemelor pe care le am se pare ca nu il putem concepe pe cale naturala.
Am facut 2 IA in Timsisoara: in nov 2007 prima nereusita si acum o saptamana am facut-o pe a 2-a. Am citit mult despre IA si se pare ca rata de succes este f scazuta, de aceea si optimismul meu in ceea ce priveste rezultatul celei de a 2-a IA este aproape zero.
Ca sa nu mai pierd timpul, m-am programat deja la o consulatie la Dr Zadori, care va fi la sfarsitul lui mai. Sper ca vom face direct FIV. Nu stiu de ce, dar nu prea am incredere in IA.
Pana in mai o sa va mai intreb amanunte despre Szeged, desi am aflat deja f multe de pe forum :)
Mult succes tuturor! Doamne ajuta
simonagurau spune:
SCAMIY
Iti dau nr de tel de la D-na Maria 0036305850061.Eu cu ea vorbesc pt programare.Daca-i spui ca vrei FIV te programeaza in a3a zi de CM si iti fac si ei hormonalele chiar daca le ai facute in Rom.Zii sa te programeze la dr.Botnar.Succes
valeria72 spune:
Poate cineva sa ma programeze si pe mine la Szeget la Dr. Zadori?
Nu stiu cum sa procedez.... sa-i scriu un mail?
Aspiranta la titlul de mamica 
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Zapp bine ai venit!
Iti doresc sa nu mai fie nevoie de fiv, chiar daca sunt mai putine sanse la IA, totusi sunt si nu poti stii care e sansa ta!
Valeria72 pentru programare poti sa-i scrii un mail dr. zadori, sa-i spui si istoricul vostru si iti va zice si ce analize aveti de facut. 
S-i-m-o
cu placere si orice mai ai de intrebat, noi suntem aici!
Crisis81 asteptam vesti bune!
Sandica, Borzasimo
va tin pumnii!
Pussi, Andicu, Liana

toate fetele
Ioana
animalutele mele iubite
valeria72 spune:
Multumesc mult Ioana.... asa o sa fac... o sa- scriu chiar azi
Aspiranta la titlul de mamica