Help - zgomot roata in mers

Help - zgomot roata in mers | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Salutare,
Am un Clio III de 2500 km si azi m-am indispus cun un sunet nou si deloc dragutz . Incepand de la viteze de cca 25-30 km/h se aude un zgomot de la roata stinga fatza, ca de cauciuc, ca si cum ar avea o denivelare roata, o umflatura, nu e metalic, nu e troncanit, doar acest sunet care creste ca frecventa odata cu cresterea vitezei masinii.
Ce poate fi? Eu merg in general atenta, nu dau aiurea in gropi, decat daca chiar nu am avut cum sa ocolesc. Stiti si voi ce dezastru e Bucurestiul, insa chiar si asa, la doar 2500 km mi se pare aiurea. Este posibil sa fie ceva de la roata pur si simplu? Sau ceva mecanic?
Astept raspunsurile voastre. Merci!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emil1310 spune:

Ceau DANA.Sunt nou pe forum dar pot sa iti dau cateva sfaturi in legatura cu masina :
-sar putea sa ti se fi indoit jeanta
-sau ti-a facut cauciucul o ,,galma,, o umflatura pe interiorul roti si nu se observa
-sau ti sau slabit prezoanele ce tin roata(improbabil,dar nu se stie niciodata)
Eu iti recomand sa mergi imediat la service,ptr ca poti sa ia mari necazuri ,mai ales ca este vorba despre roata din fata.Daca vei mai circula mult timp asa iti vei strica si directia ceea ce inseamna alti bani din buzunar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

rulmenti, placute de frana...

edit: (ca altfel nu eram eu) greutate mare, pe stanga fatza, timp prelungit :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Am dezlegat "misterul": un surub gros de 2 cm lungime intrat in roata DIN DREAPTA fata...nu stiu de ce imi dadea senzatia ca e pe stinga dar eu asa simteam.
AM fost la vulcanizare si s-a rezolvat de zici ca nici nu a fost ceva...
Merci oricum de sfaturi!

P.S. Joxane ca intotdeauna un gentleman si ca sa vezi....era roata din dreapta....sau oi fi eu british si nu stiu

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput