Clubul nurorilor (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Stefi eu sper sa nu-mi dureze travaliul foarte mult, ca operatie o sa mearga repede
Pe cat mi-a fost de frica, acuma atata-s de calma....

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB
cumnatul e picatura mamica sa ( asa mama asa fiu, bine ca sotu tau nu-i seamana fratelui

Pai dc ar fi semanat cu fratisu...ohoho cum as fii fugit mancand pamantul. Nu, sotul meu e copia fidela a socrului, si fizic si la comportament.

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

merci briza, astfel am localizat-o pe slimatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

merci briza, astfel am localizat-o pe slimatei

zici?
ai vazut elefantul?dar imi place prea mult papicapacat ca nu sunt cea in alb, nu?arata bine nasa la cei 50 de ani ai ei, nu?
multumim de complimente...

kitzy deci sa inteleg ca faci cezariana...nu?

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
avem masinutza noua :)
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dati un vot.. va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Da, pana acuma asa se vede, ca ajung la cezariana, ce sa fac?

37+ cu Diana

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

slimatei nici eu nu ma laud cu o silueta ca a nasei tale
asa ca...acelasi defect ca si al tau, gurmanda rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza!

Stef ai o bombonica de fetitza! Sa va traiasca! Lasa ca silueta ti-o recapeti tu (daca vrei).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Lasa mai Stef ca tu macar ai un motiv f intemeiat sa arati asa. Eu nu am nici o scuza!! . Auzi, cred ca ai gresit cand ai scris 50, nu?!!!!

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Cam rar pe aici, stiu, dar lipsa de timp.... Inca nu am citit din urma ca abia am deschis calculatorul, darpromit sa citesc sa vad ce ati mai facut. Noi suntem bine. Bibi creste si devine tot mai smechera. Nu mai vrea sa mearga pe strada tinuta de mana. prefera sa alerge. de parc nu pot trece ca direct acolo merge. In "pac" la "pi" (copii) si la "uta" (leagan). Asa ca daca vreau sa merg in alta parte trebuie sa ocolesc o buna parte de oras ca sa nu vada parcul. Bebelina cea mica e dansatoare, mai ceva decat era Bianca la "varsta" de 27 de saptamani. iar am inceput sa seman cu o balena. Nici nu am curajul sa ma urc pe cantar. Adevarul e ca nici nu stiu prin ce cutie e, dar bine ca e ascuns
In rest suntem bine. Eu ma pregatesc cu drag si spor pt ultima sesiune. Abia astept sa termin. Deocamdata mai am 3 cursuri. Examenele inca nu sunt programate, dar sper sa fie inainte sa nasc.
noricile si fug sa citescce ati mai facut

Andreea 27+ si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Sincera sa fiu, nici mie nu mi se pare ca tipa in alb arata de 50 de ani...

Andreea tinem pumnii la examene, sa fie inainte de nastere si sa treaca bine toate.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput