Clubul nurorilor (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Si sotzul meu a fost mare crai pana ne-am cunoscut, acum o sa aiba o fetita

35+ cu Diana

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Noi am reusit sa ne mutam sambata, asa cum ne-am propus. Si am si despachetat aproape tot. mai sunt cateva cutii, dar nu sunt lucruri care ne trebuiesc, asa ca dupa ce aranjam boxa le ducem acolo. Apartamentul nu e chiar gata. Mai avem de pus plinta la parchet, praguri, perdele (care inca nu sunt cumparate) si alte lucruri, dar marunte care se pot face.
voicu_bebi sunt in ultimul an la facultate. Si abia astept sa termin. M-am saturat.
noricile si fug in parccu Bianca. Nu de altadar trebuie doarsa traversez starda si am ajuns acolo. Si aseara am stat cu ea pana la 7 in parc. Asa i-a placut.....

Andreea 25+ si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Neata!
Andreea felicitari pt mutare, lucrurile alea marunte se rezolva in timp, bine ca ce-a fost mai greu e rezolvat. Noi de exemplu perdele le-am pus tarziu dupa ce ne-am mutat si plintele si pragurile, alea repede se pun.

35+ cu Diana

AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Andreea felicitari, ce fain ca ati reusit sa va mutati! Lasa ca lucrurile marunte se pot rezolva si in timp. Super fain ca aveti si parc asa de aproape, ideal pentru copilashi.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

pe unde umblati fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza. Eu is pe aici, gata congelata. Desi e soare e frig rau la Cluj, -1 grad de dimineata si bate un vant rece tare.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Neata!
Eu pe acasa la treburi casnice pana mai pot

36+ cu Diana

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata...oare ce-oi fi patit de mai dau si eu pe aici cred ca va intrebati.. nimic..deosebit..doar cosmaruri..
kitzy ce putin mai ai ..NASTERE USOARA !daca nu mai apuc sa-ti spun, refacere rapida si o fetita frumoasa cuminte papacioasa si necolicioasa
va

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Neata!
Merci mult de urari, sa dea Dumnezeu sa fie asa cum zici tu

36+ cu Diana

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

BUNA ! ce mai faceti? nu mai zic nimic noricile?

Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
avem poze la concurs... cu 2 copilasi ...
nu sunt ai mei, dar sunt tare frumusei

ne dat un vot va rugam frumos!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> 2 picaturi,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Mergi la inceput