Sunt nefericita .....?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Foarte bine ca ati discutat, si mi se pare foarte frumos ce ai zis, fata de copiii tai. Sunt sigura ca si lui Spyros i-a facut placere.

E foarte frumos la Arahova, si eu merg des acolo sa schiez, sunt convinsa ca va veti distra pe cinste.

Nu uita sa iti activezi PM ca sa iti pot scrie. Putem chiar vorbi in Franceza daca iti e mai greu sa scrii in romaneste, pentru mine nu e nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

apropos de ce ti-a scris principe... actuala prietena a fostului sot o intreba pe fii-mea - 8 ani!! - o treaba "fooooarte" inteligenta: da' nu-i asa ca ti-ar fi placut ca tati si mami sa ramina impreuna????
Raspuns: asta n-ar fi fost prea bine pt tine, ca atunci nu mai existai tu.

Q.E.D

Uneori 8 ani inseamna mai mult de 29...

Succes mult iti doresc si zile linistite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Multumesc pentru raspuns, Agapimo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

quote:
Originally posted by ilia_99

apropos de ce ti-a scris principe... actuala prietena a fostului sot o intreba pe fii-mea - 8 ani!! - o treaba "fooooarte" inteligenta: da' nu-i asa ca ti-ar fi placut ca tati si mami sa ramina impreuna????
Raspuns: asta n-ar fi fost prea bine pt tine, ca atunci nu mai existai tu.

Q.E.D

Uneori 8 ani inseamna mai mult de 29...

Succes mult iti doresc si zile linistite!

Super tare!!! Mii de pupici pentru fetita ta isteata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agapimo spune:

Bonsoir Marox,Kalispera Petaluda iti las e-mailul meu privat ,pt. ca nu reusesc sa iti sciu in privat tie pe forum,deci adresa mea de e-mail valentinahoefman@hotmail.com astept sa-mi scrii asa pot sa-ti dau nr. de tel.
Totul bine cu Spyros si sincer ma simt foarte bine sufleteste si fericita pt. ca am putut deschide acest topic cu problema mea ,multumesc tuturor pentru raspunsurile bune sau dure,si pt. sfaturile intelepte.

Bonsoir a tout le monde est a toi Marox,Kalisaspera que kalovradi,filakia Petaluda ,efharisto para poli

Mergi la inceput