mamicilor, avem si noi o sansa?

mamicilor, avem si noi o sansa? | Autor: cockeritza

Link direct la acest mesaj

sunt o mamica in cautare de raspunsuri vitale: am doi copii frumosi, destepti si foarte cuminti, dar inca mici, 2 si 4 ani. sunt casnica si nu imi pare rau ca le acord tot timpul meu, dar simt nevoia sa fac si eu ceva pentru mine si in acelasi timp pentru a ne intretine. Nu vreau sa fac avere dar trebuie sa aduc si eu un aport pentru a-mi ajuta sotul...ati reusit vreuna din voi sa lucrati vreodata acasa? chiar nu exista nici o posibilitate de a face si noi ceva? eu sunt designer de interioare, proiectez si mobila dar nu am reusit sa gasesc o metoda de a-mi folosi cunostintele colaborand de acasa...vreo idee?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Eu am terminat design vestimentar si am lucrat numai colaborari pe diverse perioade si proiecte in domenii mai mult sau mai putin conexe:publicitate, presa, am avut un mic magazin de haine(f.scurt timp), am facut rochii de ocazie(mirese, nase), bodypainting la diverse evenimente, e foarte greu sa lucrezi de acasa pt. ca iti gasesti greu clienti. Trebuie sa ai cat de cat un capital serios ca sa-ti permiti un magazin sau un site sa poti vinde, orice ai vinde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cockeritza spune:

chestia cu afacerea o voi face mai tarziu...eu am solicitat o colaborare. adica in loc sa merg full-time sau part-time aleg un fel de project-based...am ceva de facut pentru o firma, il fac si sunt platita...ceva de genul. dar il fac acasa...oricum ceva legat de operare pc sau mobilier...etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Deci ar trebui ca o firma producatoare de mobilier sa-ti comande si sa-ti cumpere proiectele.Sau altcineva care doreste mobilier pe comanda sa-ti ceara sa-l desenezi si sa si-l execute pe cont propriu.Tot ar implica participarea ta macar partiala la locul de productie.Nici mesreriasii nu-s as de buni sa lucreze doar dupa plan si nici managerii asa de destupati sa colaboreze pe proiecte. Ei vor un om Full-time sa-l stie la dispozitia lor oricand

Mergi la inceput

pot sa ma ocup si de design si de executia mobilierului...iar "meseriasii" nu vor lucra dupa o schita ci dupa un proiect finisat cu cote si incadrari...sotul meu lucreaza in domeniu si am mai facut asta inclusiv pentru mine...mi-am facut singura mobila din bucatarie si un sifonier, un birou si un pat...

Mergi la inceput

oricum, eu as fi vrut sa stiu daca nu exista totusi o solutie si pentru mamicile care nu pot fi diponibile decat cateva ore pe zi datorita conjuncturii: nu au familie care sa-i ajute cu copiii, trebuie sa se descurce sa-i ia de la cresa, gradinita, scoala si e destul de greu sa gasesti un job care sa-ti permita asta...sa nu mai spun de vacantele copiilor sau mai rau, daca se imbolnavesc si trebuie sa-i tii acasa...atunci ce faci?
chiar nu exista nici o colaborare pe baza de proiect sau de alta natura care sa iti poata aduce un venit ca o completare la cel al sotului, ca nu m-am gandit niciodata ca poti face avere lucrand de acasa...
n-a incercat nici una din voi asa ceva? daca da, cum ati reusit?
va multumesc mult pentru raspunsuri si poate facem ceva schimb de idei si pe viitor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

update pt firme care activeaza pe internet..
noi am avut angajati care lucrau de acasa
succes

Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi

99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)

Mergi la inceput