FAMILIE RECOMPUSA..ATENTIE PERICOL !!

FAMILIE RECOMPUSA..ATENTIE PERICOL !! | Autor: capoianuiula

Link direct la acest mesaj

daca aveti indoieli sau proiecte de a o realiza...FAMILIA RECOMPUSA cere reguli stricte si foarte multa philozophie, am incercat si mam ars dupa 12 ani de casatorie COPII au reusit sa ne desparta...Iulia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Initial creeata de capoianuiula

daca aveti indoieli sau proiecte de a o realiza...FAMILIA RECOMPUSA cere reguli stricte si foarte multa philozophie, am incercat si mam ars dupa 12 ani de casatorie COPII au reusit sa ne desparta...Iulia

Nu e totusi o regula generala.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capoianuiula spune:

...buna criss, depinde care este notiunea ta despre ,,general,, sau poate tu cunosti cheia acestui mister, eu cred ca nu am avuto in timpul necesar..Iulia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by capoianuiula

...buna criss, depinde care este notiunea ta despre ,,general,, sau poate tu cunosti cheia acestui mister, eu cred ca nu am avuto in timpul necesar..Iulia

Vroiam sa spun ca eu cunosc cazuri de familii compuse cum spui tu, el cu copilul lui, ea cu al ei si toate sunt bune si frumoase intre ei. De asta spuneam ca nu se poate generaliza. Imi pare rau ca la tine s-a terminat prost.

Mergi la inceput

o sati dau amanunte in 2 saptamini, lasama sa trec examenzle de ,,sef de entreprise,, te sarut si voi reveni dupa 15 martie, dupa examenele de : tva, drept, fiscalitate, si gestiune de entreprise..love you ..multumesc si pe curind..Iulia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by capoianuiula

o sati dau amanunte in 2 saptamini, lasama sa trec examenzle de ,,sef de entreprise,, te sarut si voi reveni dupa 15 martie, dupa examenele de : tva, drept, fiscalitate, si gestiune de entreprise..love you ..multumesc si pe curind..Iulia

Succes la examene .

Mergi la inceput

ITI MULTUMESC SI IMI VOI TINE PROMISIA..VEZI AM TRISAT FINDCA TOT AM MAI DAT O FAGA PE FORUM

Mergi la inceput