Pot salva continutul Favorites?

Pot salva continutul Favorites? | Autor: V. Erica

Link direct la acest mesaj

As vrea sa-mi reinstalez Windows-ul si, ca sa n-am surprize, o sa-mi salvez toate documentele. Nu stiu insa cum salvez link-urile salvate la Favorite. Ma ajuta cineva cu idei?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

In Internet Explorer, te duci in File, unde ai optiunea Import and Export. De aici e foarte simplu. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Pai asa nu se salveaza tot in computerul meu? Eu as vrea sa-l salvez undeva pe un site gazda, precum cele in care sa salveaza pozele, nu in computerul meu, caci sunt patita.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuppy spune:

Pai Windows-ul nu ti-l instalezi pe toate partitiile. Trebuie sa ai cel putin o partitie pe care nu o formatezi, nu?. Sau poti apela la un cd sau flash usb ca sa iti transferi informatiile pe ele, cat timp iti faci instalarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Zuppy, multumesc pt raspuns.
Stiu ce zici, dar mi s-a intamplat sa faca poc placa de baza si sa pierd tot in urma cu cativa ani.
Ce inseamna flash usb? Si la ce CD te referi ca daca e vb de cd pe care sa-mi salvez tot ce am pe compu, nu e suficient 1 singur cd.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

te duci in C: > Documents and Settings > user > si acolo ai favorites (cu linkurile din explorer)..apoi copy si paste unde vrei sa le salvezi

USb flash e un fel de hard disc dar mult mai mic, plug and play pe care poti sa salvezi/ tranferi informatii

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

asta e valabil ptr. Explorer, dar ptr. Mozilla Firefox ?
abia am trecut pe asta, si chiar ma gindesc sa pastrez o copie, separat, ca am multe informatii stocate.
cum fac ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

nu folosesc Mozila, dar cred ca tot ceva de genul cum am dat mai sus

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput