Hipermetropia se opereaza ???
Puteti sa mi spuneti daca hipermetropia se opereaza ???
Problema mea este ca am aceasta problema la un singur ochi, cel drept. Stangul are o usoara miopie. Ochelarii ce i port sunt buni ... dar problema mare e ca vad cu ochiul stang, practic. Pt k creierul meu nenorocit nu suporta o diferenta mai mare intre cele doua lentile, astfel incat sa vad si cu ochiul drept, nu doar "ca prin ceata".
Medicul la care merg eu in Oradea a zis ca nu are rost sa fac operatia ... insa nu cred k e sanatos pt ochiul stang sa l fortez non stop.
Orice parere e bine venita.
ce diferenta e intre cei doi ochi? si ce dioptrie are ochiul cu hipermetropie? exista tot felul de lentile avansate acum.
Roxana
szivarvany spune:
Rox, daca bine tin minte +4 la dreptul si -1,5 la stangul, insa tre` sa repet controlul luna asta.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
gudinde spune:
Eu mi-am operat hipermetropia.
Am avut astigmatism-hipermetropic si m-am operat. Nu regret, dar inainte de a o face trebuie sa sti ca problema noastra este mai dificil de operat decat miopia si are sanse mai mari sa se reinstaleze decat miopia.
Daca te decizi sa te operezi te sfatuiesc sa mergi la un medic bun, care a mai operat pacienti cu hipermetropie si are si aparatura de ultima generatie. Asta implica si costuri, dar cand te operezi pe ochi nu cred ca mergi neaparat la tariful cel mai mic.
tierry spune:
Gudinde, poti sa imi zici si mie unde se fac astfel de operatii? M-ar interesa sa ma operez de miopie..e mica inca, dar nu prea as vrea sa imi pun ochelari..Aaaa si eventual daca stii si cam cat ar costa.
Multumesc anticipat
gudinde spune:
Eu m-am operat in Bucuresti la Oculus. M-a operat dr. Moraru. Uite aici mai multe detalii: www.eye.ro
roxanaz spune:
si sotul meu tot la Oculus s-a operat, tot la dr. Moraru. din pacate asigmatismul ramane.... dar la +4 sunt destule sanse de reusita a operatiei.
Daria, ar fi super daca ai putea sa iti faci o programare la o clinica buna, macar in Cj ca stiu ca iti e destul de greu sa pleci la Bucuresti.
szivarvany spune:
Rox, ma programez pt consultatie aici la noi, este in acest oras nenorocit un singur cabinet unde vine un doc de dincolo, arab , iar aparatura e de ultima ora, pretul la fel, dar chiar simt k tampesc asa.
Stiti cumva cum e exact operatia ??? Cat stai bandajat ??? Deci tot ce stiti despre, orice info e bine venita !
Multumesc !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
DianaBBB spune:
Poti sa te operezi cu ultimul laser aparut:iLASIK.
Tehnologia asta se foloseste la noi in tara la un singur spital:West Eye Hospital.
Uite aici gasesti cam toate detaliile legate de interventie .Sper s ate ajute:
http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/sanatate/operatie-cu-laser-pentru-redarea-vederii-in-doar-4-minute-244763.html
szivarvany spune:
ce vechi e subiectul
pana la urma, aveam cataracta noroc cu un medic care a vazut ce era de vazut si o doamna doctor care a stiut ce era de facut
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae