FIV162
Raspunsuri - Pagina 8
KoraPop spune:
marrina multumim pentru informatie.Poti sa imi dai mai multe detalii despre hormonii antimullerieni?Eu inca nu m-am documentat despre aceasta analiza.Ce semnifica mai exact?Analiza cand se face,tot in zi 2 de cm?In cat timp am rezultatul?Cred ca am sa le fac pe amandoua...si aceasta si inhibina B,dar mai intai am sa o intreb si pe dr. Cocei.
Kora
CARPE DIEM!
felicia_ spune:
Kora, Marrina,
am facut si hsg nr 3. Mi-a iesit tr stanga total nepermeabila (dar nu s-a mai vazur niciun sactosalpinx, deci e bine), iar tr dreapta filiforma, totusi, partial permeabila.
Am facut si eco, a dispparut chisul, asa ce de maine incep diphereline.
Deci, Zouzou,
poti trece si la mine fiv 2 la Giulesti, cu dr Dracea.
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
Dariela spune:
Kora - Stiu ca dr. Cocei i-a recomandat Kitei aceasta analiza. Kita a facut-o in ziua a 2-a sau a 3-a, in Germania. 
Fetelor exista vreun laborator prin Bucuresti unde se poate face spermograma in conditii mai umane?
Ultima data am fost la Victor Babes, si sotul a fost trimis la toaleta!
Nu spun ca din cauza asta rezultatul a fost dezastros :"oligozoospermie gradul III, hipokinezie", dar parca conteaza si asta.
dariela
KoraPop spune:
felicia_ e bine ca a disparut chistul.Bafta multa si acest nou start sa fie cu noroc!FIV 1 ai facut cu prof. Marinescu si acum faci cu dr. Dracea?Cum de nu ai mers la Gynera la dr. Dracea?Scuza-ma nu vreau sa fiu indiscreta,ma gandeam ca la Gynera exista posibilitatea sa faci ET cu blastocisti,dar...e mult mai scump acolo.Bafta muuulta!
Dariela multumesc pt informatie,am sa fac si eu analiza la cm urmator.Cat despre spermograma.....depinde cine vrei sa o lucreze.Sotul meu a fost la IDS la d-na Matei si acolo au fost conditii cat de cat bune,in nici un caz nu trimite sotii la wc....horror!Apropos de asta la Giuly,la punctie cand sotii trebuie sa doneze,unde se face...recoltarea?Asa....de curiozitate....
Kora
CARPE DIEM!
miki01 spune:
Ref. recoltare pt spermograma la Giulesti: se poate recolta acasa, cu conditia de transport si predare in max 45 min si tinuta la temperatura corpului (cat mai aproape de piele) sau la Giulesti ...la toaleta in cond fff nasoale...
felicia_ spune:
Kora, ai gasit singura raspunsul!
In plus, sper ca tot dr Cocei sa ne fie embriolog.
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
Dariela spune:
Kora - La Giulesti, exista o asa numita camera speciala. In fapt e un fel de debara, dar vb sotului acolo macar e o temperatura mai acceptabila (la Victor Babes era supercald) si nu vine lumea decat pentru "donare".
dariela
nusy spune:
Va multumesc pentru felicitari si pentru pumnii stransi!
Miki: nici un dr.de la noi nu prescrie progesteron injectabil,toti spun ca utrogestanul e suficient(mai ales ca la noi in tara nici nu se gaseste injectabilul).Asadar,nici Dracea nu recomanda.Insa,eu am un pitic pe creier si am insistat,i-am spus ca ma ajuta psihic(gandul ca-l asimilez mai bine injectabil).Atunci,zambind..a zis OK..si mi-a facut schema cu el(si la primul FIV la fel).
Kora:
pentru blastocist trebuie sa ai macar 8 embrioni.Altfel,daca am mai putini si pun ,sa zicem 3 embrioni acum,pe restul risc sa-i pierd si sa nu ajunga la acest stadiu,in loc sa-i congelez...Daca as avea embrioni muuulti,sigur as face cu blastocist,dar eu nu voi avea...
Kitty: si voi sunteti un cuplu frumos si va tin pumnii sa reusiti.Cu asteptarea..ma descurc...ma iau cu serviciul.Intr-adevar seamana si cu Oana Cuzino...si cu Paula Selling...un amestec din cele doua.
Feli: n-am stiut ca ai schimbat macazul...de fapt,tu tot spuneai dna.dr. dar eu credeam ca te referi la Cocei,in niciun caz la Dracea.Sa fie de bun augur schimbarea!!!!Bafta multa!!!!
Iana:
si eu o tulceanca!
Fetelor ,bafta multa la histeroscopii si la tratamente!Va tin pumnii la toate!
Nusy
aurel_cris spune:
NUSY,IOANATUGS,DREAM,ZOUZOU,KORA va multumesc mult fetelor pt urari.Va doresc multa bafta si voua dragele mele.
38+
Bianca Maria
cristinici spune:
nusy, kitty bafta in continuare, pana acum rezultatele au fost super.
Felicia ai schimbat dr sper sa schimbi si norocul de data asta. ce fel de protocol faci?
unde e bios si cum se ajunge acolo(cu mijloace de transport in comun)? Cat de repede iti da rezultatul la hormonale?
Kineta gata startul?Cu emotii?
Aurel_cris nastere usoara si bb sanatos, ce a mai trecut timpul.
va pup si cu vesti voi veni vineri dupa echo, deocamdata sunt a 6a zi de stimulare si o amsea care ma supara.
cristinici