FIV162

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

kittyke Unde sunt vestile despre embrionasi pe ziua de azi?

nusy Sa se lipeasca strans de burtica embrionasii!

cristinici Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Bafta fetelor care sunt in focuri. Va asteptam cu vesti bune.Am si eu o intrebare. De ce dr de la Giulesti recomanda sa ne facem analizele la BIOS DIAGNOSTIC? Oare se fac mai bine decat la Giulesti?Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

IAZMIN,medicii de la Giulesti recomanda sa ne facem analizele la BIOS pt ca au contract de colaborare cu ei,si incaseaza niste bani,dupa urma analizelor noastre,fiecare spital sau centru medical are contract cu cate un laborator ,si fiecare recomanda ca fiind cea mai buna acea clinica.EU personal am rezerve mari asupra centrului BIOS,dar asta e,peste tot se pot face greseli,eu mi am facut primele analize la Medicover ,care este o supeer clinica,imensa cu laboratoare in toata tara,si cei de la GIULESTI au avut rezerve,in privinta analizelor facute acolo.I-AM ascultat si mi le-am facut si la BIOS ,cand am intrat acolo,am avut impresia ca sunt intr-o casa particulara nu intr-o clinica medicala,dar asta e le am facut.SURPRINZATOR ,dar fsh-ul a avut cam aceeasi valoare,si la MEDICOVER si la BIOS,or fii bune rezultatele,nu or fii,Dumnezeu stie,noi ne facem datoria pana la capat.te pup,si sper ca te-am lamurit in privinta laboratoarelor,este doar parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

KINETA multumesc mult pt raspuns. Eu ma gandeam sa le fac la Cantacuzino? Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

cristinici bafta multa miercuri la punctie!eu tot miercuri am histeroscopia.Voiam sa te intreb:de ce se pune problema sa iti faca ET la 48 de ore???Eu stiu ca e cu mult mai bine ca embrionii sa fie cat mai maricei si o zi in plus conteaza mult.Ce importanta are varsta referitor la ET la 48 de ore sau 72?Bafta muulta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Kittykeeu sunt bine fac injectia in fiecare zi mi-a trecut si cm-ul astept sa merg la gynera pe 21 sa fac eco si daca totul e bine pe 22 incep si gonalul .Mergem toate cu Dumnezeu inainte ce o vrea Dumnezeu si cu noi . sa se lipesesca bebei de mamica lor .

Nusy te pup iubita si sa se lipeasca bebei de mamica lor
Teli
Feteleor Dumnezeu sa va ajute pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele va pup pe toate si va multumesc pentru urari si gandurile bune.
Abia acum am ajuns acasa,sunt ametita de la diazepam si abia astept sa ma culc.
In final,am avut 3 embrioni de cea mai buna calitate(de la Dracea citire),adica doi A8 si unul A6.Cel de-al patrulea s-a fragmentat de tot si n-a mai fost bun.Endometrul este 16 mm.I-am pus pe toti trei.Dascalescu mi-a zis ca sunt foarte frumosi,pe exterior cel putin..caci pe interior(adica dpdv genetic) nu au de unde sa stie.Au fost toate foarte dragute,mi-au urat multa bafta si mi-au spus ca-mi tin pumnii.Testul il am intre 26-28 februarie,cand m-oi hotari.

Kitty: tu ce ai mai facut pana la urma? Ai facut azi ET sau faci duminica?Bafta multa!

Va tin pumnii tuturor!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Nusy :cu asa endo si cu asa embrionasi..eu cred ca n-are cum sa fie,decat bine! Il rog pe DD sa faca o minune si puisorii tai sa stea in burtica la mami lor pentru urmatoarele 9 luni

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

NUSY ,felicitari si DOAMNE ajuta sa fie bine,si 9 luni sa ai companie frumoasa 1,2,3 cati o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Nusy sa fie intr-un ceas bun si peste doua saptamani sa vi cu II!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput