Ce le da dreptul?
Raspunsuri - Pagina 3
XIO spune:
quote:
Originally posted by tierry
XIO, eu vreau sa zic doar atat: se vede ca nu ai iubit niciodata pe cineva, si nu nu-mi zi ca ai avut relatii, etc. Exact asa gandeam si eu ca tine...pana cand l-am intalnit pe cel ce avea sa imi devina sot. Si crede-ma, ohohoho, abia atunci am simtit ce inseamna sa iubesti cu adevarat, sa iti tremure inima la orice gest, oricand suna telefonul si te intrebi daca e el, etc. Ai sa o simti si tu pe pielea ta candva (sau daca vei fi smechera vei reusi sa te protejezi si sa alegi un sot care sa te iubeasca la nebunie, dar tu nu asa tare pe el, nu indeajuns de tare incat sa simti acei fluturi in stomac). Doar asa, cred ca ai putea trece cu nonsalanta peste faptul ca te inseala sau mai stiu eu ce..desi...si atunci incepe sa iti fiarba orgoliul, si daca mai ai si o familie intemeiata si un copil, deja ...lucrurile nu mai par asa de simple...
Thierry , dupa cum am mai spus pe fporum, nu stiu de ce ne place sa ne credem atotstiutori cand e vorba de viata altcuiva.
Uite ca am iubit. Si iubesc in continuare. Si toata iubirea tine de 8 ani de zile. (multi ianinte imi zic singura )
Si toata iubirea tine si acum cu fluturi in stomac atunci cand il vad si cu ramas in mijlocul strazii la contemplat cand vine spre mine.
Fiecare e construit altcumva , eu sunt realista si cerebrala.
Dragostea nu poate fi impusa nimanui , fidelitatea la fel.
Poti sa-ti legi sotul de piciorul patului , ca daca el vrea tot te inseala, si daca el nu vrea tot se poate indragosti.
Nu exista logic intrebarea "cine le da dreptul ?" . Ca "ei" cei care inseala , fie ca sunt femei sau barbati NU sunt proprietatea nimanui ca sa poata primi sau sa le poata fi luat un drept.
Ca "ei" care inseala si parasesc nu tin chef cand se intampla asta si cand se despart de un partener pt. altul , si ei pleaca cu tristete si parere de rau , dar e foarte bine ca isi urmeaza inima si nu stau intr-o casnicie doar pt. ca asa zice societatea.
da , cand ai un copil si o stampila mai stai o luna in plus si te gandesti la toate scenariile posibile. Daca ramai si dupa luna aia in casnicie doar pt. ca esti casatorit si ai un copil e teribil de trist. Daca in luna aia iti dai seama ca ce ai simtit a fost un simplu val de hormoni si iti privesti sotul cu dragoste, atunci ramai si eventual te trezesti la realitate.
Trebuie doar sa discuti si sa fii tu impacata cu tine ca ai facut tot ce se putea face inainte sa faci o alegere.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
kokiy spune:
Daca mi-as insela partenerul m-as simti josnic,as decadea in primul rand in fata mea.Nu m-as mai putea uita in oglinda,as avea cosmaruri.Ce mare lucru sa-i zic "nu se mai poate din X motive sa fim impreuna ,asa ca mai bine ne despartim ".Mie mi se pare ca multe femei isi plang soarta in loc sa-si ia viata in maini si sa mearga mai departe.Parca n-as fi femeie,dar parerea mea este ca foarte multe isi plang de mila si le este teama sa i-a o decizie de teama ca nu se vor descurca.Am doi copii ,si care este problema, daca nu ne mai intelegem ne despartim, sigur o sa ma descurc pentru ca am vointa.Deja sunt trecuta printr-un divort ,dar niciodata nu mi-a trecut prin cap sa-l insel pe fostul.Am clarificat situatia,am divortat ,apoi mi-am vazut de viata.
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
ellej spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Culmea, sunt si femei care fac exact la fel, dar ele merita doar mangaieri parintesti pe cap. Deh, clasica scuza, casnicia era moarta demult...moarta si-ngropata. Doar ca partenerul nu stia.
Adina + Olivia Q1.04
Da, saracele, ele sunt victime, nu puncte puncte. Incerc sa nu mai dau pe la subectele cu pricina ca o sa fiu catalogata drept cotoroantza acra si insensibila .
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
ellej spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Aquote:
Originally posted by ellej
Eu am ajuns sa sper ca daca vreodata ma va inseala (sper totusi sa nu fie cazul) macar sa aiba bunul simt sa nu aflu.
Mai bine sa afli decat sa te alegi cu HIV sau alte BTS-uri...
When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Fotografii
Sa continui:) : si sper sa aiba bunul simt sa foloseasca prezervativ. Vorbesc de cazul cand s-ar intampla odata in viata, ca daca s-ar intampla de mai multe ori as afla si exit, il salut din mers. Daca tot cauta fluturi in alta parte sa-i spele tot ei izmenele, nu proasta de maritza.
MissParker spune:
Fetele, mereti de cititi "Arta de a iubi" a lui Erich Fromm si acolo veti vedea de ce unii inseala si se inseala. Pentru ca la ei nu a fost vorba de la bun inceput de iubire adevarata. Simplu. Dar cine e dispus sa accepte acest adevar? Mai bine sustinem ca iubirea trece cu timpul, ca se epuizeaza fanteziile erotice, ca asa sunt barbatii, ca femeia nu mai desfacea picioarele in unghiul corect si tot asa...
Adina Iulia, stii, apropo de unii care scuza pe cei care se indragostesc fara voia lor si evident - indragostiti fiind lulea - uita sa-si tina fermoarul la pantaloni inchis , toata chestia asta imi aduce aminte de replica lui Bruce Willis din "Last boy scout" cand isi prinde prietenul cel mai bun in sifonier dupa ce respectivul se culcase cu nevasta lui Bruce Willis si incerca sa-i explice ca "stai, ca lucrurile nu sunt asa cum par". Bruce zice: "Da, inteleg perfect. Ai alunecat si ai cazut cu penisul in vaginul lu' nevasta-mea".
Cam asa e cu astia... Noi suntem demodate rau si intolerante daca nu-i intelegem
Felicia 21+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Guestus spune:
quote:
Sa continui:) : si sper sa aiba bunul simt sa foloseasca prezervativ.
daca are prezervativ nici nu se pune...ca nu se atinge de domnisoara.
ellej spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Sa continui:) : si sper sa aiba bunul simt sa foloseasca prezervativ.
daca are prezervativ nici nu se pune...ca nu se atinge de domnisoara.
Asta e din ciclul "ceea ce vezi nu este adevarat" ?
angelinajoli spune:
pT FIECARE VINE PLATA SI RASPLATA!!!!!Daca iti bati joc de un suflet nevinovat,vine vremea cand nici nu te astepti,sa-si bata joc cineva de al tau!!