Aspirante optimiste > 20 ani (263)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pai eu zic ca Bhcg-ul ajuta tocmai atunci cand testele sunt slab pozitive. Pentru a putea fi sigura. Si apoi sa mergi la un medic sa iti dea ceva de sustinere.
Parerea mea...

Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!

my pictures
V.I.S.U.L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

claudinna, am uitat sa te felicit pentru ca bebe este bine, sa fie sanatos, voios si sa creasca mare.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Bebi si eu zic ca daca ai posibilitate sa faci BHCG-ul sa-l faci...aici, in provincie astia nu au auzit asa ceva...
Dar tu cum te simti?Simptome de gravideala ai?

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Abia astept seara de maine..va voi spune fie ca ma pun pe slabit, fie ca imi cumpar haine de gravidutza

http://tt.lilypie.com/AaECp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Voicu bebi....eu ma duc la Beta HCG,,,,,,
avand in vedere ca maine e
ZIUA INDRAGOSTITILOR
ce cadou ar putea fi mai frumos????????

eu zic sa te grabesti!!!

....Luna asta vin ...

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

quote:
Originally posted by claudela

Bebi si eu zic ca daca ai posibilitate sa faci BHCG-ul sa-l faci...aici, in provincie astia nu au auzit asa ceva...
Dar tu cum te simti?Simptome de gravideala ai?

clau..ce sa-ti zic..ca am cam un pic din fiecare am greata ...dureri de burta dar nu ca din alea de ciclu..secretie din aceea nu cremoasa ci apoasa sau cum ii zice...dureri de spate si merg de multe ori pe zi sa fac pishu nu stiu daca chiar sunt simptome de gravi dar eu sper.
si testele astea asa de pale...ca de abia se vede a doua liniuta si ma oftic

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Bebi, macar tu ai o a doua liniuta pala...eu nu am nimic clar si tot stau sa ma banui de diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TUK spune:

Va urez o zi buna la toate de la inceput.
Nu as vrea sa intristez sau sa plictisesc pe cineva cu povestea mea.In mare,anul trecut am pierdut bebe in a cincea luna de sarcina(a fost diagnosticat cu hidrocefalie).Ni s-a spus ca nu sunt sanse sa supravietuiasca si ni s-a recomandat intreruperea de sarcina.Am facut cezariana anul trecut in iulie.A fost greu,nu v-a pot spune ce am trait in acele zile.Am gasit puterea de a merge mai departe in credinta,sot,familie,prieteni.Au trecut 6 luni de atunci si ne dorim sa m-ai incercam inca odata.Vrem sa devenim parinti.
Mi-am facut din nou analize,au iesit bine si de luna asta ne apucam de treaba.
Nu am folosit ac in toata aceasta perioada,am folosit prezervativul.
Am un ciclu destul de regulat.In decembrie mi-a venit pe 28 ,in ianuarie tot pe 28 si daca fac un calcul as cam fi in perioada fertila.Nu m-a astept sa raman din prima,ar fi prea frumos dar cine stie.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Bebi, atunci sa dea Dumnzeu sa fie Inceputul visat iar bebe sa vina cat mai degraba...
Alexa, chiar ai dreptate...Ce veste mai frumoasa decat confirmarea unei sarcini ar fi mai potrivita de Ziua Indragostitilor??

Mergi la inceput

Acum m-a traznit si pe mine ca maine e ziua indragostitilor...ce tare, sa ma duc acasa si sa ii spun la al meu ca uite vom fi parinti!!! Ce misto e sa visezi cu ochii deshisi

Mergi la inceput