PRIMUL FIV LA BRASOV

PRIMUL FIV LA BRASOV | Autor: lara20

Link direct la acest mesaj

pt fetele din brasov!am aflat ca s-a facut primul fiv la brasov si ca este o reusita,la procedura au participat dr.Lucia Balea,directorul clinicii eva(locul unde se face fiv) si 2 doctori greci!acum incer sa aflu mai multe detalii!cele care sunteti din brasov si stiti ceva sa ne spune-ti si noua!
succes braovencelor!anul aceata sa fie plin de

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

astazi am vorbit cu cineva de la clinica eva,preturile sunt urmatoarele:
-fiv 1900 euro
-icsi 2300 euro
-veti primi o lista de analize care trebuiesc facute,injectiile folosite sunt puregon pe care le primiti tot de la clinica la pret de producator(asa mi s-a spus),se va face si o ecografie mamara celor sub 40 de ani,cele trecute de 40 vor face mamografie!
sper ca v-am putut fi de folos celor din brasov si nu numai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna, eu sunt din Brasov si sunt interesata de aceasta procedura. Am aflat ca s-a facut primul FIV cu un cuplu strain. Nu stiam ca a fost o reusita. Ma bucur sa aflu asta, ne da si noua sperante! Tu la ce medic esti?

eu

Mergi la inceput

buna eu sunt la gliga flavius!tu??

Mergi la inceput

la d-na dr. Lupu Gabriela. Deocamdata am trecut de faza HSG, ma duc maine la dr. sa vad ce mai facem. Tu in ce stadiu esti?
Ar fi bine sa tinem legatura, noi cele din Brasov, pentru a afla mai multe informatii, una de la alta.
O zi buna

eu

Mergi la inceput

succes la hsg si sa ne spui ce au zis,dr.lupu gabriela mi-se pare f draguta!am mai vorbit si eu cu ea era prezenta la inseminari!
acum eu fac analizele si sper in aprilie mai sa fac fiv,depinde cand incep tratamentul!
te pup

Mergi la inceput

Buna, la mine, deocamdata, analizele sunt bune, inclusiv HSG, acum facem spermograma si luna urmatoare intram la inseminari. Stiam ca dr. Lupu lucreaza cu dr. Gliga, intr-un fel chiar de aceea m-am dus la ea. Eu am mai fost pe la medici prin Brasov (m-am dus ca la pomul laudat) dar nu am fost multumita. De dr. Lupu, pana acum am fost foarte multumita.
Sa-mi mai povestesti de FIV in Brasov,costuri, investigatii, reusite, ma intereseaza subiectul.
Daca mai aflu cate ceva iti spun.
O zi buna

eu

Mergi la inceput

buna,si la mine analizele sunt bune dar inainte de fiv se fac din nou f multe analize,am facut anul trecut tot incepand de la hiv pana la glicemie,etc!asta e procedura ,la noi infertilitatea este necunoscuta cica!
daca imi trimiti adresa ta iti trimit analizele care trebuiesc facute,dar sa speram ca nu e nevoie,sa reusesti la inseminari!
te pup

Mergi la inceput