delphine, sfatul meu e sa nu iti dai viata peste cap. La fel cum la inceput ti-ai vazut viitorul sot (pe atunci) ca fiind cavalerul asteptat, asa il vezi si pe actualul egiptean. La fel cum sotul te-a dezamagit (intr-un fel sau altul), asa te va dezamagi si egipteanul.
Ai spus sa sotul a simtit ca te pierde si acum s-a schimbat. Eu zic sa incerci sa lucrezi de aici. Vei regreta peste 2-3 ani cand iti va fi trecut supararea pe actualul sot.
Nu il mai suporti, nu il mai poti atinge. Ia o pauza. Singura. Fara egiptean pe cap. Tu ai inselat, fiindca ai simtit si tu la randul tau ca ti-au fost inselate promisiunile. Dar tine minte ca nimeni nu e perfect.
Oricum pe egiptean nu il iubesti. E un flame, e ceva nou, pare ca l-ai atins pe Dumnezeu de picior, nimic nu mai conteaza acum, cand esti cu el uiti de toate si de tot. Dar fluturasii astia dispar, e vorba de reactii chimice. Cand treci de ele apar mustrarile de constiinta, dezamagirea fata de propria persoana, fata de copil, fata de persoana careia i-ai facut juraminte.
Iti zic doar sa nu dai vrabia din mana pt cioara de pe gard.
Si iti spun din limitata mea experienta, ca vei regreta acest pas mai tarziu.
Daca e sa divortezi, fa-o rational. Acum nu gandesti rational oricat te-ai minti. Acum esti infatuata. Nu e momentul sa iei decizii care iti vor afecta intreaga viata.
Hei, subiectul e din 2008! Cine stie ce-o fi facut intre timp doamna respectiva, pe unde-o fi astazi...
maya2, mi-a placut foarte mult sfatul pe care i l-ai dat si modul in care ai analizat situatia. Ai talent si ai dreptate!