mi sa furat masina

mi sa furat masina | Autor: allisi

Link direct la acest mesaj

poate ma ajuta cineva,macar cu un sfat.in dim.de 08 masina nu mai era in parcare.e luata in leasing si are casco,sunt la zi cu darile.sunt disperata .nu-mi cunosc drepturile sau nu am?ma gandesc ar trebui sa imi dea o alta masina pana se definitiveaza situatia dat fiind faptul ca casco e achitat pana in mai,iar ratele la zi.nu mi se pare normal sa platesc pe ceva ce nu am.pieton e rau sa fi cand ai de facut naveta,iar taxiul ma duce la sapa de lemn.astept un raspuns.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ai anuntat, sper, in scris, si asiguratorul, si proprietarul (in 24 ore sau cat scrie in contract), in afara de politie.

Ei bine, acum nu ai decat sa astepti si sa te rogi sa nu se prevaleze de diverse motive ca sa-ti faca viata amara si sa-ti ceara sa platesti si restul ratelor (cum ar fi sa nu recunoasca ca i-ai informat). Nu cred ca iti va pune nimeni la dispozitie un alt autoturism; mai mult decat atat probabil vor continua sa-ti trimita sa platesti ratele in continuare, pana la definitivarea cazului.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

primul lucru am anuntat politia ,am dat declaratiiiar apoi am mers la asigurari.pe cand am ajuns eu acolo ei deja au fost informati deoarece credeau ca am restant.cheia,certificatul e la asigurari.DA asa e trebuie sa platesc in continuare pana se definitiveaza situatia.

Mergi la inceput