Buna,
As vrea sa va cer parerea in legatura cu creditele de la OTP bank.
Sunt curioasa de experienta celor care au luat un credit de la aceasta banca avand in vedere oferta atractiva de la ei pt. credite ipotecare in CHF. Suna prea bine ca sa nu aiba si chestii ascunse.
Merci,
Monica
La ce chestii ascunse te referi?
Noi avem credit la ei. Am inchis creditul la BCR- si am luat credit la ei, muuult mai avantajos . In CHF.
Si noi tocmai am facut credit ipotecar in CHF la OTP Bank. Nici nu am platit inca prima rata. Sa vedem. Eu sper sa fie bine.
http://new.photos.yahoo.com/liliana_ignat/
si noi am facut acum 2 luni credit la OTP in CHF, nu cred au chestii ascunse si au dobanda cea mai mica, faza e ca auzisem ca o sa creasca putin dobanda, ceva de genul 1%, dar tot e mai mica decat la celelalte banci si la alte valute.
Vezi ca tocmai a fost zilele trecute un reportaj la TV despre creditele in valuta straina. Spuneau ca cea mai dezavantajoasa oferta, in ciuda dobanzii mici practicate intitial, este cea in CHF. Leul s-a devalorizat cel mai mult in raport cu CHF, in ultimul an, iar cei care au luat credite in franci elvetieni trebuie sa plateasca in mom asta cu 26% mai mult decat au contractat initial, din cauza devalorizarii.
Spuneau ca in continuare cel mai avantajos e sa contractezi credite in RON, iar in 6 ani, cand vom trece la eur, va fi ok si cu eur.
just FYI
Mersi fetelor pt raspunsuri..in final am lasat-o balta asta cu OTP si cu francii.Ce-i drept consulatntii in credite au cam dat din cap la intrebarea mea referitoare la ce vai fi peste 5 ani cu francul.Da sa nu mint mi-au spus ca oricum vom face o refinatare daca nu ne convine si scapam
Halal consultanti si f bine pregatiti nu am ce zice....