Aspirante optimiste > 20 ani (262)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna dimineata fetelor,

Uratii au venit de ieri, ziua 29...asa ca asteptam sa treaca si ne punem din nou pe treaba.
Pipo, mai ai un pic de rabdare cu testul, ca sa nu fi din nou dezamagita.

Pupici la toate si o saptamana cat mai placuta !

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

quote:
Originally posted by pipo2008
Buna dimineata dragele mele!!!!Cum a-ti inceput saptamana aceasta???Eu incep sa am simtome de venirea rushiilor, sau cel putin asa cred, ptr ca de dimineata ma durea capul si ma cam doare cu doua -trei zile inainte, Iubitele mele, am o intrebare, din cele care au experimentat o sarcina, daca este sarcina, mai exista durerea de ovare inainte de cm???Trebuie, in ziua in care venea cm, sa vad ceva anume la mine?Daca nu vine cm si totusi este normala pata maronie???Exista dureri cand se fixeaza ovulul??Va pup si astept sa-mi raspundeti ca ma pregatesc de cm , miercuri, asa ca va rog luminati-ma sa stiu la ce sa ma astept!!!!!!
Draga mea,eu am fost de 3 ori insarcinata (si am pierdut sarcinile),dar de fiecare data am avut dureri de ovare si de sani ,exact ca inainte de menstruatie.Chiar eram sigura ca o sa-mi vina ciclul ,asa de tare ma dureau ovarele,dar de cate ori am avut pata maronie mi-a venit ciclul.Eu nu am avut niciodata sangerarea de nidatie, dar sunt si fete care au avut pete maronii si erau insarcinate, stiu ca asteptarea este grea (eu am facut 10 teste de sarcina luna trecuta si 8 teste acum 2 luni),asa ca ori esti rabdatoare ori faci test in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Neata..ce fac fetili? De mine nu i-a fost nimanui dor
Eu mi-s bine, cu burtica dupa mine..am fost la ai mei in weekend si maica-mea (stiindu-ma slabanoaga) a inceput sa imi scuipe burtica sa nu mi-o deoacheCica as avea o burtica de vreo 2 luni jumate...Hihihih...m-am bucurat cand mi-a zis..insa am fost dezamagita de cateva ori si desi as vrea sa cred intr-o minune e cam greu acum avand in vedere ca am avut CM (ciudat,putin dar am avut).Saptamana asta fac o echografie si o sa zica acolo ce si cum. Pana atunci vorbesc ca tampita cu bebe din burticaSi mereu astept "replica" lui, care e ca un tremurici pe langa buric (mai mult ca sigur ca e vreun mat ceva care isi face de cap, dar mie imi place sa cred ca e bebe..e o senzatie super )

http://tt.lilypie.com/AaECp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Si am niste nervi azi asa aiurea in tramvai..nu stiu ce pana corbului am...nu m-a suparat nimeni cu nimic si totusi eu sunt nervoasa nevoie mare! Interesant

http://tt.lilypie.com/AaECp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

buna dimineata ,ma primiti si pe mine Z26....dureri de burtica usoare ,iar in ultimele 2 zile o stare de discomfort....

arinaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! Eu sunt de azi oficial in concediu, daca-ati stii voi cat am asteptat ziua asta......

29+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

neata kitzy...sa ai un concediu relaxant ...ca dupa nastere nu stiu cat de odihnita vei mai fi.Si ce e cel mai important sa ai un bebe sanatos

arinaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Merci [b]Arinaa [/b!
Tu esti mai nou venita pe aici? Ca nici eu nu prea intru si habar n-am ce lume mai este.

29+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pipo2008 spune:

nici nu ma gandesc sa fac testul , de aceea am intrebat de simptome , ca vreau sa ma ghidez dupa ele , nu mai fac nici un test, daca nu vine , atunci vineri sunt la eco, daca apare asta este!
ideea este ca ma doare capul, spatele insa acel disconfort din burta nu trece , cu o usoara durere in partea drepata , care deja me enerveaza ca persista de cateva zile si nu stiu ce este , m-am tot gandit ca poate fi ficatul, dar....
Doar stiti ca de fapt as vrea sa cred ca este bb!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata fetele!

Arianna, multumim de cafea.. Gata cu examenele?

Yubi...imi pare rau? Dar atunci cand te astepti mai putin o sa vina si bebele mult dorit. Te pup dulce si ai grija de tine...

Kitzy un pup mare pentru fete... Cum sunteti?

Moni, unde-s pozele? huh?

Si pentru restul fetelor...

Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!

my pictures
V.I.S.U.L.

Mergi la inceput