Aspirante optimiste > 20 ani (262)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Nu mai sunteti. ?
Mi-e tare frica, cred ca sunt paranoica.Cand am pierdut acum 8 luni sarcina, totul a inceput cu un hematom.Sangeram de la acest hematom, care era langa sarcina.Astept sa vad cum e, daca e abundent inseamna ca e ciclu, daca nu.....fac un BHCG.

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Buna feteleeeeeee.....

Dupa un weekend
...ma gandesc sa fac
si eu un hcg ...caa vad ca e la moda.....
NU ne mai place cu liniutele...ne place cu
cifre!!!!!!!!!!!!
Daca nu e cifra mare in cont...macar sa fie pe
buletinul de analize...

Ramo..daca ai mai avut experiente de genul asta..
fa urgent un HCG.....apropo....
HELP!!!! UNDE facem HCG fetelor din Bucuresti?????

....Luna asta vine ...

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Alexa,

Eu toate analizele le fac la IDS.La ei, BHCG-ul facut pana in ora 10 dimineata se da rezultatul in jur de ora 14-15.Se plateste o taxa de urgenta, dar nu cred ca e mai mult de 50 RON, in vara era in jur de 40.

Ramo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Oana, Luni aflu rezultatul. Dar sunt destul de linistita... lasand la o parte faptul ca avem un casa un musafir total nepoftit care nu mai pleaca o data si eu mor de somn si de nervi in acelasi timp... nasoala combinatie.

Alexa, bre razi tu razi... dar cand ai pierdut 2 sarcini consecutiv HCG-ul chiar are mare relevantza.

Pusicheeeet, ce mai faci fata draga? Cum iti merge? O sa fie el pozitiv... dar si in octombrie l-am avut pozitiv si la o saptamana dupa a inceput sa scada si s-a dus ...

Marinik, cu felicitarile ziceam ca nu are rost nu pentru ca nu as avea minunatele liniutze. Dar pana acum scorul la sarcina este 2-0 (zero pentru mine) fara nici o explicatie. Nimic mai neplacut sa anunti vesela ca ai liniutze si asta sa nu aiba de fapt nici o importanta sau relevanta. Ma intelegi, nu?

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Buna si de la mine!
dupa ce am dat la mesaje in continuu sa scap o data de moderare si sa ma "vedeti"si pe mine in timp real...am revenit
deci, sunt noua printre voi, va citesc de ceva vreme, imi place ca sunteti zuze rau, cel putin cand citesc postarile alexei rad de una singura in fata ecranului..
eu, dupa prima luna de asa zise incercari, adica prestat ziua 10 si 11 la cm ceas de 28 zile, ma trezesc cu 2 sapt inainte de cm cu dureri de ovare, in ziua de 27, 28 si 29 cu ceva pete maronii...bineinteles ca am facut 3 teste (sure, barza gold, clear - negative) convinsa fiind ca e "ceva" si azi in a 32 a zi si in al 12-lea ceas (ca era ora 12 nu de alta) a venit pe bune

asta e, noi sa fim sanatoase ca vine el cand stie ca e totul pregatit pt el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Marinik, cu felicitarile ziceam ca nu are rost nu pentru ca nu as avea minunatele liniutze. Dar pana acum scorul la sarcina este 2-0 (zero pentru mine) fara nici o explicatie. Nimic mai neplacut sa anunti vesela ca ai liniutze si asta sa nu aiba de fapt nici o importanta sau relevanta. Ma intelegi, nu?

http://tt.lilypie.com/xw0yp2.png - ticker, ok ?

la asta m am referit si eu
te inteleg perfect...

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna dimineata!
Ce fac fetele mele scumpe?
Claudinna te pup, ce faci mamiii? Cum e bebe? Abia astept sa il/o vad mai maricel/ica.
Onutza..scumpo foarte bine ca ai citit prospectul cu mare grija.Mamei i-au dat ceva tot asa niste injectioare pe care le facea in burta in fiecare zi , pentru ceva nu mai retin pentru ce ea avea tromboflebita severa si alea erau STRICT INTERZISE PENTRU TROMBOFLEBITA.Scria asa de mareeeee pe instructiuni incat mi-a venit s-o string de gat pe imbecila...dar...asta e probabil ca tot asa gandise si atunci ca ''si-asa se duce''.Niste oameni fara minte. Asa ca ma bucur ca ai intrerupt.
Monicutza frumusica...ce-ti face burticuta? Cand ne-o arati si noua??? Multumesc pentru cuvintele frumoase.
Alinushca...trezitul cu c..u in sus se datoreaza evenimentelor din zilele astea..nu ca asa am vrut eu sa ma trezesc.Te pupic.
Ciufik si Ramo voi santeti mai noi, va pup si bine ati venit.Si un sfat Ciufikule...nu te enerva ..nu e ca nu te vedem sau ca...usor usor o sa intri in discutii si in ''comunitatea'' noastra de letargice asa ca ..nu te gandi la ce-i mai rau...ca nu vrem sa te vedem.Nu santem asa cum ni s-a facut reclama. Ai rabdare cu noi. Cat despre prestat stai linistita ca uite-te la noi..de cate luni incercam..tu te superi dupa o luna ca nu ti-a iesit? Mai ai rabdare ca vine.
Alexutooooooooo iar te-ai luat de baut?
Marynicule...ce faci bre soro??? Te trezisi cu fata invers si tu? Nu dai si tu un pup o atentie o limba ceva pe ecran? MA LASI ASA NEBAGATA IN SEAMA?
CRISA

http://tt.lilypie.com/lZpam5.png
Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Fetelor, dar pe mine nu ma vede nimeni sa ma pupe?
Nu-i bai...

http://tt.lilypie.com/Gjqjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

claudela
sa stii ca sunt cu ochii pe tine si astept vestea cea mare!!

crisa si eu vreaus a-l vad mare si parca trece asha de incet timpul...abia in jur de 20 februarie ma mai duc la eco
trec si prin tot felul de stari, ma tot intreb daca e bine bebe...dar sper sa creasca mare si sanatos!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Claudinna si eu!Iti imaginezi cum astept eu vestea cea mare...va fi mai devreme sau mai tarziu...

http://tt.lilypie.com/Gjqjp2.png

Mergi la inceput