Timisoara, Impreuna! (81)
Raspunsuri - Pagina 11
silvana75 spune:
Urmatoarea toanta ....
La multi ani Alexa!
Sa nu care cumva sa nu tineti si pentru mua un loc pe Vacarescu ... io prima data fac o oprire in centru la purumbrei sa vad daca ma mai recunosc si sa le dau de mancare dupa care vin ......![]()
Va pup
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
katik spune:
ma inscriu si eu la vacarescu, nu ma uitati. cit despre agresivitate, io nu rapund de eventualele "agresiuni", depinde cine si cu ce ma calca pe coditza de rac![]()
![]()
![]()
, deci ce e sigur e sigur, cu gratii, va rog!
Lormi spune:
Va salut gagici, pe fuga!Eu sunt putin cam racita,si eu si sotul, asa ca stam amandoi in pat si bolim,in plus de asta paraca imi da tarcoale si o nenorocita de depresie asa ca va iau scurt pe toate, la rand :
Alexa condoleante pentru bunica ta .DD sa o odihneasca in pace.
Deci.. ca urmatoare toanta ma inscriu si eu...sa iti DD numai fericire,sanatate si tot ce e mai bun pe lumea asta .HAPPY BIRTHDAY

Laurita capul sus,nu te deprima,urmeaza sfatul fetelor.
Lore despre optimismul asta iti ziceam si eu,ma bucur ca te-ai hotarat sa vezi viata altfel.
pentru tine si Laurica mica.
Maria capul sus,treceti voi si peste asta.
Claudia cum mai esti ?Sper ca ti-ai mai revenit.
Doris ne mai tii mult in suspans cu mashinutza?
Mihi desi nu ne cunoastem,ma bucur ca ai revenit aici.Apropo,aceasta sunt eu.![]()

Deya mai un pic si scapi de examene.Cred ca de-abia astepti !
Katik ce fac copilasii,sunt cumintei?Te asculta?
Aida,Ana,Anda,Danitin,Silva va pup inzecit.

Am zis ca scriu scurt si m-am cam intins...asta e ...nu ma pot abtine cu voi.Ma duc sa mai bag un ceai si la
.
Album Lormi
katik spune:
aida, drum bun sa aveti miine, sa mearga totul bine acolo si sa va intoarceti cu vesti bune!!!!!pupam mitza mica si curajoasa!!!
katik spune:
lormi, nu, nu sunt cuminti si nu ma asculta defel, mai ales unii(unele, adica!)![]()
![]()
.multa sanatate si reparati-va repede!
claudia, ai grija de tine, ca la voi acolo tot tu esti baza!papa medicamentele si trebuie sa-ti treaca!
deya, bafta in continuare!
Lormi spune:
Aida drum bun maine,DD sa fie cu voi si va asteptam cu vesti bune.Pupici pentru
mica si
mare!
Album Lormi