yahoo

yahoo | Autor: gabrielle74

Link direct la acest mesaj

Cateva zile in urma mi-a- fost sparta parola si schimbata intre timp la un id de mes.Pers respectiva mi-a spus ca mi citeste ce am acolo si apoi mi-o da.Am rugat un baiat daca nu pot afla noua parola sa mi l blocheze El zicea ca mi l-a blocat si ca 12 ore nu mai poate intra nimeni pe e-mail chiar daca scrie parola corecta.CUm pot verifica daca e intradevar blocat?Sunt ff suparata va rog da ti un sfat .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

Poti verifica daca e blocat contul ,introducandu-ti id-ul si parola pe care o stii tu. Si trebuie sa-ti apara un mesaj de genul "for your protection, your account is temporarily disabled".
dar n-ai putea sa-l dai pe mana politiei pt violarea corespondentei?

Ai spus ca ti-a schimbat parola "la un id de mes".adica in cazul tau mess-ul e mai important decat e-mailul? caci acea arhiva din messenger unde iti apar toate conversatiile pe care le-ai avut (asta daca ai ales sa ti le salveze pe toate)se afla doar in calculatorul tau, si nu are acces la ea daca se logheaza de pe alt calculator. Deci mai ramane doar ca iti citeste e-mailurile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

aici e pb ca nu vreau sa mi citeasca e-mailurile.
am facut asa cum ai zis tu si mia zis incearca din nou daca ai uitat parola da clic sing in problem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dearChris spune:

mda, pai sa-ti spun ce-am facut
am un cont pe care vreau sa-l inchid si am mers la Forget your ID or password?
am scris id-ul, am dat Continue
am pus data nasterii gresita
zip gresit
tara gresita
security code cel care era acolo, si am dat jos in stanga GEt new password
am incercat de 3 ori date gresite, si mi-a scris cu rosu: For your protection, your account has been temporarily disabled. Please try again later. Si acum am dat pe pagina de login sa vad daca ma lasa. am introdus id-ul si parola buna si m-a lasat sa intru
deci nu stiu ce sa mai zic
incearca, poate ai noroc !
sau poate blocarea contului se face cu intarziere

Mergi la inceput