se poate?
Raspunsuri
pitzinuca spune:
tu spui ca anul a trecut fara probleme grave, el vrea sa va despartiti. stai de vorba cu el, poate vei afla ca este mult mai ranit decat pare... si stabiliti-va niste reguli de comportament: fara cuvintelele cutare si cutare, fara gesturile cutare, nu va culcati suparati unul pe celalt, etc
b
A_Iulia spune:
Despre ce anume este vorba? Ce ai facut, sau ce i-ai zis, mai concret?
Adina + Olivia Q1.04
A_Iulia spune:
Ma gandesc ca ceea ce tine de tine deja ai facut, adica sa clarifici problema, sa spui ce ai vrut de fapt, si ca iti pare rau ca s-a interpretat asa. Sa-l asiguri ca tu il iubesti si ca iti pare rau ca ce ai spus l-a ranit.
Mie nu mi se pare un capat de tara, daca ai facut deja cele de mai sus. Dar e drept, barbatii sunt mai orgoliosi, mai ales ca e posibil sa fi inteles ca nu il apreciezi suficient.
Parerea mea este sa nu te consumi foarte mult, sa incerci sa reintrati in normal. Cu cat vei considera vina ta ca fiind groaznica, cu atat te vei cufunda mai tare, ii vei aminti si veti avea un hop mai greu de trecut.
Adina + Olivia Q1.04
babyblue spune:
auzi, dc asta vrea sa te paraseasca doar pt niste vorbe care pana la urma ar fi trebuit sa-l ambitioneze..inseamna ca te iubeste mai putin decat il iubesti tu si fie te joaca cu niste conditionari, fie chiar nu te iubeste prea mult...
in orice caz, cea mai mare greseala ar fi sa incepi sa te milogesti disperata de el, si sa-ti ceri nu stiu ce iertari...o explicatie scurtia: ok pisi, uite eu am vrut sa te ambitionez etc...e suficienta. dc tot face nazuri, lasa-l in pace...e isteric. vrea sa fie cautat in fund, sau i s-a luat de tine si atunci totul ii pute...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
babyblue spune:
quote:
Originally posted by BurnedBrain
Pe scurt: nici eu nu as vrea o astfel de sotie
si mai scurt se poate???:)))
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -
BurnedBrain spune:
Mai scurt? Timing is everything. Cand spui ceva conteaza nu numai mesajul ci si tonul sau "momentul". Dar s-au scris si carti despre asta, cine vrea, cauta...
MissParker spune:
sweet_angel, am eu o solutie: cand vorbesti cu el ai grija sa clipesti nevinovat din gene ca o papusica din plastic, sa-ti modulezi vocea ca un tril de pasarica, sa-ti iasa pe gura numai complimente, vorbe dulci, sa nu cumva sa te puna aghiuta sa-l critici pentru ceva, sa-l ridici intotdeauna pe un piedestal si sa-l menajezi in orice situatie, sa fii tandra si afectuoasa si devreme acasa, sa nu pui niciodata intrebari incomode, sa fii de acord cu tot ce zice el, sa-i vii zilnic cu mancarica aburinda si cu berea rece pe masa si sa-i masezi monturile pana gangureste de placere...
Restul mai cauti si tu prin carti... alea scrise de barbati, evident!