Aspirante optimiste > 20 ani (261)
Raspunsuri - Pagina 7
oanaiacovita spune:
Pipo, asa se intampla cand iti doresti foarte mult un copil...mai ales in prima luna in care incerci.
Asa mi s-a intamplat si mie...si unde mai pui ca eu am avut inatrziere mare...a venit la 42z si a mai fost si o dr care mi-a zis ca 99% sunt gravi. Numai ca nu facusem BHCG ca nu imi mai faceam atatea iluzii.
Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!
my pictures
V.I.S.U.L.
pipo2008 spune:
deci am sa-mi fac testul duminica dimineata sa vad ce-mi arata , marti eco si miercuri sa vd daca apar rushii!!!!!
Offf ma simt atat de dezamagita , am avut atat de multe sperante, si ma simt atat de goala si asta datorita faptului ca am cam toate simptomele in afara de constipatie , care oricum nu am cum sa o am ptr ca nu mananc decat sana si lapte!!!!!!
monica_dicut spune:
Pai eu primul test l-am facut prin ziua 7-8 dpo ceva de genul si a fost cat se poate de negativ. In ziua 3 de intarziere a cm m-am hotarat asa cu juma de inima sa cumpar un test de sarcina...care a iesit pozitiv.
Durerea de burtoi ca de cm a inceput cam sa zic asa cu vreo 4-5 zile inainte de ziua in care trebuia sa vina cm. Aveam niste junghiuri de simteam ca se rupe ceva acolo, dar parca putin mai jos spre pasa asa. Mai ales daca tuseam sau stranutam ma termina.
Altceva nimic, nu sani nu greata, nimic. Sincer, doresc la toata lumea sarcina usoara cum am avut eu pana acum.
POZNICI CU NOI
8+ sper la o
Andreea Raluca
EL NINO
pipo2008 spune:
Eu inca mai sper sa fi fost prea devreme si totusi sa fie , stiti doar speranta moare ultima!!!!!!
Daca nu sunt atunci de unde toate aceste simptome?
oanaiacovita spune:
Pai nu am mai apucat sa fac bhcg ca au venit rushii...asta a fost in prima luna de incercari.
Luna trecuta(a doua luna de incercari)..am avut 2 teste pozitive si bhcg in z 37 10 si ceva..a doua zi, vineri, am avut 11 si ceva. Luni mi-a scaut sub 2 bhcg si mi-au venit rushii-avort menstrual.
Oana
my pictures
V.I.S.U.L.
claudela spune:
Pipo, pai daca ai aproape toate simptomele specifice graviditatii de ce esti dezamagita? Dimpotriva, ar trebui sa fii mai increzatoare... Hai, lasa stresul deoparte si fii...optimista!
http://tt.lilypie.com/Gjqjp2.png
pipo2008 spune:
Oana scuza-ma dar nu inteleg daca aveai 2 teste pozitive si bcgh 10 si 11 cum de au venit rushii???
Ca nu mai inteleg nimic , ori sunt foarte obosita si neuronii la pamant
oanaiacovita spune:
Pai asta iti spuneam ca s-a produs un avort menstrual...adica corpul meu nu a putut tine sarcina.
Ulterior am aflat, in urma unor analize, ca sunt ceva probleme...
Oana
my pictures
V.I.S.U.L.
pipo2008 spune:
off cat as vrea sa fiu optimista..dar cu analiza asta m-a aruncat in aer total , ma astept sa-mi vina rushii la data programata in fiecare luna ......
imi vine sa plang , stiu ca sunt destule luni in cafe pot incerca, dar mi-am facut atatea sperante