kinderzentrum consultatie copil tetrapareza

kinderzentrum consultatie copil tetrapareza | Autor: isi

Link direct la acest mesaj

Isi are 1an/10 luni. Am auzi ca la Kinderzentrum Munchen ar avea cei mai grozavi neurologi. Am cerut o programare si nu mi-a venit raspuns. Un prieten s-a programat si a dat 1000 euro avans. Doresc informatii despre ce tratamente se dau la kz si daca merita sa cheltui 1500-2000 euro. Momentan isi face terapia vojta de 5 luni, tratament cu cerebrolizin, vitamina b complex si am primit un tratament pentru tetrapareza flasco spastica cu cerebrum, se gaseste in olanda. Cine a fost, va rog sa-mi dati si mie informatii despre ce tratamente se dau la doctorul bauer. Nu ma dau banii afara din casa si stiu ca mai am multi ani de lupta dar poate doamne -doamne ne va indruma pasii spre ceea ce e bine sa facem. Suntem la faza de inceput de mers de-a buselea avem toate evaluarile de la spitalul din sibiu. Cine a mai folosit cerebrum a&b homeopat va rugam sa ne dati si noua detalii despre eficienta si reactii.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oceanica spune:

Buna,
Cred ca vorbesti de medicamentul : Cerebrum Compositum H, care este fabticat in Germania, firma HEEL .
Noi am am aflat de el de pe un forum rusesc si l-am cumparat din Ucraina, se mai gaseste si in R.Moldova. Am facut un curs de 10 inj/im - 1ml la 3 zile. Trebuie administrat la recomandarea medicului.
Noi nu am avut reactii secundare la ac med, iar despre eficienta nu pot sa spun nimic pt ca abia am terminat cursul. Prospectul il gasiti pe Google (in engleza) si e destul de promitator.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isi spune:

este vorba de cerebrum A&B fabricat in olanda homeopat sub forma de pastilute mici

Mergi la inceput