Fetele din jud.Hunedoara-2***
Raspunsuri - Pagina 20
ramyteo spune:
Danuta mai bine taceai ca acu tre sa ii dai de baut offff ce ai facut , asta se tine de tine ca scaiul
nu mai scapi
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
Fetelor eu va zic de acum noapte buna!!!!
Tu Mire cred ca am speriato pe Danuta![]()
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
marami spune:
Ohoho... LA MULTI ANI Danutza, sanatate multa, fericire si tot ce iti doresti! Si mai Danutza la mine lasa doar cafea si nu mai ispiti cu prajiturele si sampanie ca de abia m-m apucat si eu serios de scrdsl.
Ochi_Verzi, e superb la Colt, inainte sa ajungi in Hateg (sau Orlea) faci la stanga si mai mergi cativa km, inainte sa ajungi ai sa vezi din sosea o cetate veche, veche pe varful muntelui..... pe stanga ai cetatea , pe dreapta e manastirea.
Lulu mama da tu unde fusesi azi noapte ca io am bantuit pe aici pana pe la 4....
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
marami spune:
Wake up!
A fost furtuna in Deva si ati ramas fara net?
Cafea nu am gasit asa ca pun eu de una de data asta!
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
ramyteo spune:
Ehei la noi e primavara
asa ca hai ca fac capitol nou sa ne bucuram de el si sa va manance destele la scris![]()
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute
ramyteo spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117859 capitol nou fara numar
ca am uitat
da las ca nu-i bai ![]()
va ofer cate o
de relaxare si cate o
Perlute