A doua facultate - mai scurta???

A doua facultate - mai scurta??? | Autor: anaism59

Link direct la acest mesaj

Buna,
Ma intereseaza daca as putea face o a doua facultate tehnica - gem politehnica - ceva mai scurta!!!! Adica nu mai am timp sa ma fac cei 5 ani care se fac in mod normal - m-ar interesa un master, un modul ceva - de un an, 1.5 ani - ce stiti ?? exista asa ceva? Mai ales in conditiile in care prima facultate nu este tehnica.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emicris spune:

Eu nu prea am inteles ,vrei master,studii postuniversitare sau facultate?Cu diploma de licenta in mana teoretic poti sa faci orice master vrei,la zi sau idd,cu taxa sau fara.Eu de exemplu am terminat la universitate si fac masterul la univ. tehnica.depinde de directia pe care vrei sa mergi.ca durata mai scurta sunt colegiile dar trebuie sa vezi cat iti sunt de utile astfel de studii tu avand deja o calificare.Daca mai vrei sa stii ceva intreaba-ma.

mama zmeilor emi si adi

Mergi la inceput

Eu nu prea am inteles ,vrei master,studii postuniversitare sau facultate?Cu diploma de licenta in mana teoretic poti sa faci orice master vrei,la zi sau idd,cu taxa sau fara.Eu de exemplu am terminat la universitate si fac masterul la univ. tehnica.depinde de directia pe care vrei sa mergi.ca durata mai scurta sunt colegiile dar trebuie sa vezi cat iti sunt de utile astfel de studii tu avand deja o calificare.Daca mai vrei sa stii ceva intreaba-ma.

mama zmeilor emi si adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Daca vrei master tehnic venind din non-tehnic iti va fi greu sa intri la un master serios. Ca sa nu mai spun de terminat efectiv masterul ala.

Daca vrei facultate si vrei sa ti se echivaleze niste cursuri (presupun) trebuie sa intrebi punctual la facultatea dorita ce iti pot echivala din curicula deja studiata. De ex. la Politehnica, daca ai terminat electronica sau automatica aproape la orice alta facultate din poli te duci direct in anul trei.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaism59 spune:

multumesc pentru raspunsuri. Ca sa clarific, eu lucrez pe logistica in sectorul industriei grele de 10 ani, am capatat intre timp cunostinte tehnice - dar strict legate de obiectul de activitate ale firmelor unde am lucrat. Sunt multi angajatori din sectorul industriei grele care cer pentru pozitii similare - facultate tehnica - si de aceea ma gandeam sa fac ceva (dar nu cred ca facultate chiar de 4-5 ani) care sa imi dea si un background tehnic. Dar nu prea cred ca ceva de un an ma va face inginer ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Io sunt inginer si am pus diploma in cui, daca iti trebuie...
Acum vreau sa fac un master ne-tehnic...
Daca stiam dinainte ce o sa ne trebuiasca......
Bafta!

Mergi la inceput

Eu zic sa faci un master la o universitate tehnica ,cei 10 ani de experienta cantaresc greu la o eventuala angajare ,deci eu te incurajez sa mergi inainte.cat despre dificultati,e mai greu ca la universitate dar nu peste puterile noastre asa ca nu rata inscrierile din toamna.si apoi sunt tot felul de mastere mai dificile,mai putin dificile.bafta

mama zmeilor emi si adi

Mergi la inceput