Cafea cu aroma de femei-74*
Raspunsuri - Pagina 9
ramyteo spune:
Dodo ,Lali las mei ca de data asta dau io ce vreti voi ca-mi reveni meiiiii
VA pup pe toate
ramyteo spune:
Iahim cam multa treaba ai avut ca pe la noi nu ai mai dat, aseara dupa ce am luat somn ca mai devreme...
Ce mai face Adi?
iahim spune:
Buna Ramy,am fost mai obosita...seara am adormit odata cu el,daca nu cumva inaintea lui...nu mai vrea sa se joace sijngur.Toata dimineata stau cu el,ies cu el afara,ii pregatesc mesele si plec la servici.
Am citit ca fetita ta a fost bolnava si ca i-a scazut febra.Multa sanatate,aveti grija, ca bantuie o gripa tare urata!
ramyteo spune:
De gripa asta mi-a fost si mie teama dar se pare ca e una simpla. Deja e bine, azi-noapte nu i-am mai dat nik si nu mi-a mai facut febra. Acum e bine se joaca, mai bine zis numai prostii face, deja e cu mana la apa. Am fugit....
ramyteo spune:
A trebiut sa fac ceva si nu m-am mai intors da acum sunt aici daca mai am cu cine vorbi.
Iahim si noi 
teo_mire spune:
noah in 20 de minute trebuie sa plec la servici si nici macar imbrcata nu sunt ca cafeaua asta de aici de la voi da dependenta cand apuc putin de timp am de citit de nu imi mai ramane timp decat sa va salut otzra si sa va zic o zi buna.
poate deseara la 10 si juma cand ajung mai e cineva si mai intru...... va pupacesc.
ramyteo spune:
No pai servici usor, mei Mire.
Las ca de acu nainte iti dau trezirea adica te sun si atunci ai timp sa te pregatesti![]()
Mei fetili ce faceti mei.
Iar umblu ca huhurezu singura pe aici?
ouaio ce batuta va dau.....
ina78 spune:
Lali
sint in zona. apuc sa citesc o pagina, mai umpleti 3-4.
Noi sintem bine.
Insa voi vad ca ... Hai sus... sa aud numai vesti bune.
Pupam mitza si pe Aida, pe Ramy si Teo. Sper Doamne - Doamne sa va poarte de grija.
Va pup pe topate fara exceptie... poate se ia si la voi ce am eu... bebe mic. O iert pe Stefi. ![]()
eu - Ina
- puiutul meu