Cafea cu aroma de femei-74*
Raspunsuri - Pagina 17
iuliana_2007 spune:
buna seara fetele,
Am mai trecut si eu pe aici ca nu am mai intrat de mult sa va salut.
Ce a-ti mai facut in ultimul timp ca nu mai stiu nimic de voi si nici nu am timp sa citesc toate tonele de pagini pe care le-ati scris voi.
POate imi faceti un mic rezumat.
Am vazut ca a mai aparut si o persoana noua.Bine ai venit.
Eu am fost foarte ocupata in ultima perioada de timp.A fost si fetita mea bolnava,am fost plecata si din tara,am umblat mult hai hui.De vro 3 saptamani sunt in Bucuresti cu treburi pe aici.
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by principe
am sa va mai pun..acus ma duc la plimbare ca e ora de hoinareala.
va pupicim si sa dormiti bine.
ce bine ca doamna mama ta e cu tine..ma bucur
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Daaaa , doamna mama mea e langa mine prin intermediul mess-ului si romtelecomului ca altfel e la 800km distanta

dar i-am trimis link-ul si il vedeam impreuna Aida
POZE
Matza Emma in actiune
iahim spune:
Principe,frumos filmuletul...E un scump!Am observat ca ii placea muzica pe care o asculta....era felul lui de a dansa!
As vrea sa pun si eu un filmulet,dar ma descurc inca greu la capitolul poze,darmite film...Poate voi reusi intr-un final...Pana atunci ,mai astept de la tine,ma delectez privind la ele...
MsLara spune:
Principe, felicitari pentru printzisor, e dulce foc! Te mai asteptam cu povestiri despre nazdravaniile lui!
Noapte buna,
azi inchid eu cafeneaua si las cheia sub pres, pt cine e vrednic sa pregateasca cafeaua de dimineata!
Lali 
iahim spune:
Buna dimineata!!!Nu-mi vine sa cred ca nu ati deschis cafeneaua pana la ora asta!!!!!Mersi,Ms.Laura,daca nu gaseam cheia chiar ca nu puteam sa intru sa beau o cafea...si acum....este atat de pustiu pe aici....si am atata cafea de oferit!!!!!

[cafea
]
,cate una pentru fiecare...UNDE UMBLATI FETELOR!!!!!ADUNAREA!!!!!De maine incepe o noua saptamana,asa ca ....NU PIERDETI OCAZIA!!!
iahim spune:
Principe,Ramy,Dodo,Aida,Adina,Lali,Fanna,Alic.....am uitat pe cineva?Haideti fetelor,ce naiba,pe cuvant ca inchid si plec!!!!
iahim spune:
Buna dimineata Aida,Cum facem sa le trezim pe fete???Am fost harnica in dimineata asta,am facut curat,am spalat...dar nu am gatit....si totusi stau pe DC...pana cand ma paraseste barbatul!
Dodo-pui spune:
Buna "dimineata"
si de la mine,multam' de cafea Iahim.
Am "terminat "treaba![]()
Doamne ajuta!
Tot noi
Si ingerii au nevoie de ajutor