Cafea cu aroma de femei-74*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by alic

Dodo, ia spune..cum e marea la vremea asa? tot am zis ca am s-ajung si eu iarna s-o vad, dar n-am mai apucat... auzi? o intrebare personala: stii pe unde sta Carmen de la Nora pentru mama?

Marea e f frumoasa si iarna (cand nu bate vantu-la Ct bate vantul de doua ori pe an:din toamna pana-n primavara si din primavara pana-n toamna)
Cat despre"Nora..."si cum spui ca o cheama fata aceea habar nu am (nici de emisiune nici de fata-scuze)
Principe stiu de zooterapie dar in alte tari ca la noi.....Cat despre catel(pisica nu intra in discutie)unde sa-l tin intr-o camera (atat avem).
intregul al cafengitzelor.
Doamne ajuta!

In oraselul copiilor

Si ingerii au nevoie de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Stefania jr.(22.12.07) avem o lunita ...si o broscutza
Stefania X2 " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hello si de la noi!
Nici macar nu am ajuns sa citesc ce ati scris in urma.
Nu mai apuc sa stau prea mult pe forum... nu stiu ce fac dar parca nu imi mai ajunge timpul ... si asta in cazul in care husbantu gateste si spala vasele (atat dar destul)

la toate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

mai sa fie, pan' la urma ati aparut toate, rand pe rand ...
va trimit un PUP MARE PENTRU TOATE!

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

salut tot clanul cafengioaicelor!Si eu intru tot mai rar!Sper sa nu ma lenevesc...
Principe,Mihai ,sotul meu,spune ca"cine il creste,ala ii este tata!".Asa,ca sa nu se supere prea tare ca Adi seamana cu mine!Tu ce mai faci?
Aida,ce face mata ta?Sper ca noul tratament sa dea rezultate!
Ramy,Dodo,pe unde umblati?
Fanna,Ina,Stefi...cam scumpe la vedere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Iahim -sunt pe aici ,suntem racite da nu mai facem febra dar ne omoara nasul si tusea. Pupici

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

si eu am fost racita,ma tine tusea de 2 saptamani,sunt sub antibiotic de 1 saptamana...Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

si yo sunt pe aici...f rar dar trec...
hai ca dau un suc ca o cafea la ora asta...nu prea merge
si sa va spun ca-n august sunt nasa...doamne cate planuri am pt vara asta...dar sa vedem ce-o iesi...sunt necajita...se fac restructurari ff mari la noi...se fac de 12 ani dar pana acum nu am avut frica...acum o simt...nu ma luati in seama...stiu ca sunt probleme mult mai grave...dar e o mare problema si asta
va pup

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

rhonea,

hai la o cafea!

fetilor am vorbit cu Aida si adevarat ca este un exemplu de optimismmulte ptru ea.
asteapta cu nerabdarea sa-i vina gartiili de la siberieni(cele traduse)

IAHIM,doamne feri, eu nu am zis ca Mihai nu e tatal,am zis doar ca afost cam puturos ,a adormit si copilul l-ai facut doar tu..ca urme de Mihai nu prea se vad ca sunteti copii la indigo.

asa-mi zic si mie ..sebastian seamana cu mine..tat'su a dormit in front

http://andreanum.wordpress.com/2008/02/08/bagajelul-de-amintiri/

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput