Saleteluta de infasat
Buna, buburuzo! Ma intereseaza o saltea de infasat pt bebe. Pusesem ochii pe Smeraldo Rinforzato de la Cam, dar vad ca nu e in stoc si n-am gasit-o pe nicaieri. Mi-ar fi suras modelul asta pt ca are baza de lemn, mai grea (in jur de 2 kg) si nu se misca asa de usor de pe comoda unde vreau s-o asez. Nu este o comoda speciala de infasat.
Asa ca m-am gandit sa ma indrept catre alt model. Acum... am nevoie de un mic ajutor. Vreau sa stiu cat de rezistent este materialul acela "musama" si daca se poate lipi de masa cu banda adeziva din aceea dubla. Nu se rupe musamaua?? Smeraldo este tot din musama?
Trebuie sa aleg intre salteluta pentru infasat SMERALDO... sunt si alte culori???
sau RUBINO MUSICALE... sunt si alte culori??
Astept cu nerabdare raspunsul tau, caci vreau sa comand chiar azi. Multumesc!
Ioana
37+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Raspunsuri
Buburuza-shop spune:
Buna Ioana,
Imi cer scuze-scuze-scuze; n-am putut citi ieri mesajul tau.. sper ca nu e tarziu. Cam intr-o ora, iti dau un raspuns (cat mai) complet la "chestiunea salteluta".
numeioana spune:
Astept, multumesc!
Ioana
37+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Buburuza-shop spune:
Asaaaa... m-am interesat.
Toate saltelutele de schimbat sunt imbracate in "musama" - de calitate foarte buna este cea mai grosuta si mai teapana.
Un model similar cu www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=1137" target="_blank">SMERALDO RINFORZATO de la Cam este salteluta www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=295" target="_blank">UNIVERSAL de la Brevi. Are suport rigid (exact ca si cealalta) care permite asezarea pe orice tip de suport, chiar si deasupra patutului. Dimensiuni: 47 x 79 cm. Greutate 2.9 Kg. Culori disponibile: bleu (ca cea de pe site) galben (vezi www.vauvanetti.fi/catalog/popup_image.php/pID/83" target="_blank">aici) sau beige (la asta n-am gasit poza, din pacate).
Cat despre fixarea cu scotch, in principiu, ar trebui sa tina fara riscul de a se sfasia "musamaua"; depinde si de scotch... ma gandesc ca o solutie ar putea fi fixarea cu velcro (arici)
numeioana spune:
Buburuzo, esti f draguta! Dar as vrea sa-mi raspunzi daca la SMERALDO si RUBINO musicale sunt si alte culori. Are melodie placuta salteluta muzicala?
Ioana
37+ si David
Buburuza-shop spune:
Incerc sa aflu cat mai repede... Din pacate, avem ceva probleme cu stocurile la produsele CAM ( si cand zic avem ma refer la toate magazinele virtuale, pentru ca toti ne aprovizionam de la acelasi importator). De aceea iti recomandasem salteluta e la Brevi.
Despre canticelele saltelutei muzicale... chiar nu stiu ce sa-ti spun. Mai intai sa aflu daca este disponibila.
Edit: Uuuufff!!! M-am enervat rau-rau! Zau ca-mi vine sa scot de pe magazin toate produsele Cam (si Neonato), cat ar fi ele de bune si de solicitate... suntem in situatia de a ne cere scuze de 100 de ori pe zi clientilor care ni le cer "Ne pare rau, nu avem..."
Gata. Mi-am spus si eu of-ul... Scuze!
numeioana spune:
Buburuzo, imi pare rau ca te-ai suparat! Mi s-a pus mie pata pe salteluta CAM. Dar daca nu e...nu e!
Ioana
37+ si David
Buburuza-shop spune:
Ioana,
Eeei, m-am racorit si eu nitel. Ca-s, pana la urma, forumista DC... si daca nu-mi vars necazu' aici, unde s-o fac? Cat a fost buburuzu meu bebe, si eu am folosit CAM-uri la greu (patutul pliant, carucior sport, masuta de infasat, scoica de masina...) si am fost destul de multumita de ele. Dar de vreo doua-trei luni ne scot peri albi.