Party pentru aniversare copil

Party pentru aniversare copil | Autor: martie

Link direct la acest mesaj

Vreau sa ma pregatesc pentru petrecerea de 3 ani... am luat in considerare mai multe variante, cert e ca pana la urma am hotarat ca cel mai bine ar fi sa-i organizez o mica petrecere la cresa, sa se bucure alaturi de toti copii. M-ar interesa un clown, baloane, in fine... ca nu ma prea pricep.
Aici vine intrebarea: ce firma ar fi mai serioasa si mai ieftina, a organizat cineva pt. copilas o petrecere de acest gen? Stiti cateva sfaturi utile, de care ar trebui sa tin cont?

anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Eu conduc un loc de joaca din Baia Mare, Tzontzo Club. Daca vrei poti sa arunci un ochi pe site-ul nostru pentru a-ti face o idee in ceea ce priveste serviciile pe care le-ai dori la petrecerea copilului tau. Site-ul este www.tzontzo.ro
Ar fi foarate frumos sa decorezi spatiul cu ghirlande de baloane, baloane cu heliu, flori din baloane.
Poti sa cumperi articole de petrecere pentru fiecare copil: coifuri, ochelari etc. Confectioneaza alaturi de copilul tau invitatii personalizate, pe care sa le coloreze el. Daca dai un search pe net, gasesti multe modele.
Pictura pe fata, le va place foarte mult, la fel si baloanele modelate.De toate acestea se poate ocupa clovn-ul pe care vrei sa-l angajezi.
Eu ii recomand cu caldura pe cei de la Party Factory, sunt profesionisti.
Mult succes si o petrecere frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Esti o draguta, multumesc foarte mult pentru ponturi, deja m-am hotarat la bluparty, sper sa iasa bine, oricum mai e destul timp pana la ziua ei. Mi-a placut mult site-ul lor, vreu sa spun ca alte site-uri aveau si greseli gramaticale pe prima pagina.. au fost f amabili, mi-au trimis imediat varinte de petreceri, personaje, m-au si sunat, super! Mi-au placut mult.
In petrecerea de 2 ore intra 2 personaje, face painting, baloane modelabile totul in 420 lei. Cred ca e ok, la alta firma vazusem ca cer 30 lei pt. fiecare mutrisoara de copil pictata, iar in grupa la fi-mea sunt 20 de copii.
Mai astept pareri oricum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Pretul e foarte bun. Va fi o amintire foarte placuta pentru copii. Nu uita sa faci multe poze :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Deci e bun si pretul, multumesc din suflet! Chiar imi parea rau ca nu am verificat ai temeinic mai multe firme, dar daca zici ca pretul e bun, atunci e bine. Esti tare draguta, raman datoare!

Mergi la inceput