Ureaplasma duce la pierderea sarcinii?
Eu am pierdut 2 sarcini in luni mici, am facut to felul de analize, iar zilele acestea am facut analiza pt Ureaplsma, iar rezultatul este: Ureaplasma Urealyticum prezenta<10000 UFC/proba. Intervalul de referinta este"absenta". Oare ce inseamna asta: ca am ureaplasma sau ca nu am? Care sunt valorile normale pentru Ureaplasma? Oare acest microb duce la pierderea sarcinii, ca eu cam asa am inteles, dar nu stiu sigur.
Raspunsuri
roxanaz spune:
valoarea normala este "absenta" asa cum scrie in coloana intervalului de referinta, deci la tine e prezenta (<1000 UFC = unitati formatoare de colonii/proba). este intr-adevar asociata cu avortul spontan dar este nevoie de mai multe informatii pentru a da un raspuns cert.
Roxana
roxanaz spune:
ma refer la faptul ca un medic, cu analizele tale in fata (care contin mai multe rezultate, nu numai asta) si stiindu-ti istoricul poate pune diagnosticul ca intr-adevar ureaplasma este de vina pentru avortul spontan sau nu. oricum ea trebuie tratata cu antibiotice.
Roxana
jasmine30 spune:
Roxanaz iti multumesc frumos. Mai e cineva pe aici care s-a confruntat cu asa ceva ? Astept cat mai mult raspunsuri caci eu chiar sunt ingrijorata si pana sapt viitoare cand ajung la medic mai e mult.
alionushca spune:
daca nu esti insarcinata acum - atunci o tratezi obligatoriu - de regula se da sumamed - oricum nu o iei tu din capul tau.
In timpul sarcinii am avut ureoplasma - nu am tratat-o, totul a decurs bine si am nascut un bebe sanatos.
E ora tirzie - iti raspun miine mai detaliat, eu am studiat mult problema asta.
Puiul mamei la 10 lunite
Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)
ralu27 spune:
buna fetelor
si eu am ureoplasma absent(valoare de referinta), dar prezent<100000ufc/ml(valoare obtinuta)
mai exact ce inseamna asta? o are si sotul meu?Mi prea ma pricep
mcm spune:
ralu27 poti sa dai cautare pe Google si gasesti detalii. Pana atunci citeste aici http://www.ginecologie.ro/pagini/boli-si-afectiuni/infectia-cu-ureaplasma-urealyticum/
www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii