Aspirante optimiste > 20 ani (260)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

monicule ! auliuuuu iar incep ambalarea cu simptomareala! m-am mai uitat si pe "stilfeminin.ro" si rezulta ca am facut un baietel!

oanooo plangerea se face pe ordonanta 2 din 2001 si se poate depune la judecatorie direct, nu se taxeaza (este pe net)......iar majoritatea proceselor verbale contraventionale ale politiei se anuleaza pt ca-s intocmite la plesneala!

ioana

http://tt.lilypie.com/vFcSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Ioanara, Monica
Da, mai am vreo 10 saptamani.....nu mai e asa mult si asa a trecut de repede pana acuma.

Mary a pierdut sarcina?! Off, saracutza, imi pare rau pentru ea, e asa de nedrept cand se intampla asa ceva.

29 cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Kitzy, fetele...

Noname, de ce nu dai un telefon la Cantacuzino sa intrebi direct?

Ioana...nu le am cu legile, deci la judecatorie ma duc?

Oana
iepurasule ne aduci un bebe?!

my pictures
V.I.S.U.L.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vai kitzy, maine poimaine ma vad si eu cu 29+ abia astept

POZNICI CU NOI

8+ sper la o Andreea Raluca

EL NINO

Mergi la inceput

Moni nici n-o sa stii cand trece timpul.
Cel mai greu trece primul trimestru din motive bineintelese, trebuie sa ai foarte mare grija acuma sa nu te enervezi, sa nu obosesti peste masura, sa nu duci greutati si dupa saptamana 12 deja mult mai bine. Si eu abia astept sa te vad cu 29+

29 cu Diana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ioanara23

monicule ! auliuuuu iar incep ambalarea cu simptomareala! m-am mai uitat si pe "stilfeminin.ro" si rezulta ca am facut un baietel!

http://tt.lilypie.com/vFcSp2.png

Nu incepe ambalarea pana nu intarzie rushii. IO ma enervasem ca iar imi intarzie si eram hotarata sa ma cert rau de tot cu ei
Eu iti doresc din tot sufletul sa se fi prins acolo

POZNICI CU NOI

EL NINO

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kitzy

Moni nici n-o sa stii cand trece timpul.
Cel mai greu trece primul trimestru din motive bineintelese, trebuie sa ai foarte mare grija acuma sa nu te enervezi, sa nu obosesti peste masura, sa nu duci greutati si dupa saptamana 12 deja mult mai bine. Si eu abia astept sa te vad cu 29+

29 cu Diana

CU primul trimestru cred ca asa e. Mi se pare ca acum calaresc melcul (sau marog testoasa ). Adevarul e ca nu am fost foarte cumintica,m-am mai si suparat, am mai si plans, am mai fost si la shopping si am carat o sacosa doua( trei, patru...) dar de acum mi-am promis ca nu mai fac. Vreau sa treaca primele 3 luni sa vad eu ca e totul ok...si va fi si voi ajunge si la 40+ si voi naste un bebe sanatos

POZNICI CU NOI

EL NINO

Mergi la inceput

Moni iei bataitza! 4 plase?!!! Tu n-ai minte?
BB e foarte firav acuma, orice efort ii face rau, iti zic din proprie experienta, ai mare grija de tine. Eu nici acuma nu car greutati mari.

29 cu Diana

Mergi la inceput

De acum sunt fata cuminte

POZNICI CU NOI

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

salutare la popoare! ce fac fetili cochetili!?
wowwwww...kitzy mai ai 10s si vine Diana...mammaaa...cand a trecut timpul asta!? super..cred ca abia astepti sa va vedeti!
si si viitoarele gravidoase!

Oana
10+
o noua viata

Mergi la inceput