Aspirante optimiste > 20 ani (260)
Raspunsuri - Pagina 19
claudela spune:
Flo, daca e confirmata sarcina sa dea Dumnezeu sa ai parte de o sarcina usoara si de bebe voinicel!
Voicu_Bebi
! Sa dea Dumnzeu sa fie bebica la tine in burtica...mai asteapta cateva zile si repeta testul...
http://tt.lilypie.com/Gjqjp2.png
Alexa.1983 spune:
.....sunt in forma?.....
am 1 smoc lipsa....3 gangli noi....
2 miki+1 mare......
nevasta lui Frankestein va 
![]()
....Luna asta vine
...
LAURA
anidaz spune:
Felicitari Flo pentru bebelus ,da dea Domnul sa fiti sanatosi amandoi!
Timpul este singura moneda pe care poti sa o folosesti cum doresti.
Nu-i lasa pe altii s-o foloseasca in locul tau!
flo.flo spune:
multam fetele ptr urari - acum sper ca totul sa decurga bine - imi este mie cam teama de toate analizele alea...dar sper sa fie totul bine
sa de DD si la voi
cat mai curand
justme25 spune:
Eeete si la mine..ca am mai venit si io..de data asta cu o paranoia cat capul de mare..haideti sa va spun de ce..bun, mi-au venit rusii..da-i in ma-sa..au si trecut..dar eu sunt nelamurita cu urmatoarele:
- ce e cu burtica asta de nu se mai retrage?(eu sunt slaba fetelor, da-o-n pana corbului de treaba)
- simt miscari de "ceva" la buric ca un tremur....nu mereu...pana acum am simtit ieri de 2 ori si azi de vreo 5 ori; acum 2 zile ma intepa buricul.
- simt nevoia sa mananc dulce in acelasi timp cu sarat
- sanii (desi mi-a trecut CM) sunt consistenti, cu aureolele marite, si ma dor usor in lateral (what the f...k???)
- si ca meniul sa fie complet cand mi se ridica sfarculetele se vede o chestie albicioasa pe care nu am vazut-o pana acum...dar nu curge nimic..doar e o chestie albicioasa acolo la intrare...
- ma "tine" pielea de pe solduri....adica ma inteapa asa..enervanta senzatie...pur si simplu zici ca m-am ingrasat la burta...e aiurea...
Deci...inainte sa ma duc la 9, datorita acestor motive si pentru ca am o ruda care a avut CM peste sarcina 3 luni de zile m-am hotarat sa fac iar un test ![]()
Da da da....sunt nebuna..si ce daca...dar eu simt ca ceva nu e ok cu mine si culmea..nu simt ca pe ceva negativ...puii mei..chiar nu mi se pare...ultimele 2 CM au fost ciudatele ca au tinut putin, in rest nimic iesit din comun...aaa ba da..la asta de data trecuta m-a durut burta de am vorbit singura!
Voi ce spuneti..sunt dusa?
http://tt.lilypie.com/AaECp2.png
flo.flo spune:
justme sa stii ca chestia aia albicioasa de la sfarculete mi-a aparut si mie de vreo 2 -3 saptamani si iata ca sunt
Eu nu am mai auzit de chestia asta ca simtom dar acum ca ai spus tu mi-am adus aminte ca asa mi se intampla si mie. Acum cateva saptamani am cunoscut o fata la spital care si ea a avut ciclu peste ssarcina asa ca este posibil. Fa test si tine-ne la curent