Aspirante optimiste > 20 ani (260)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

fetele am vazut ca vorbeati despre testul de sarcina femina...imi ziceti si mie ce test e mai sensibil...k azi de dimineata am facut un test barza si mi-a iesit a doua liniuta fff pala...abia daca se vede si apoi cand am facut surecheck doar o liniuta...asa ca ce test e mai sensibil ..?

Anca..viitoare mamica

Anca.....vine barza??????
cat ti-a intarziat?
femina este mai sensibil....
ai facut dim testul???

....pana in iunie..!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pipo2008 spune:

Ideea este ca eu maine trebuie sa sun ca nu am cum sa aj acolo si de aceea vroiam sa inteleg ce-mi sp la tel, pozitiv , negativ etc , dar am inteles, ideea este, ca mesajul pe care il primesc sa fie mai mare de 3.
Ma gandeam sa sun si eu ca tine hihihihihihihi si cine stie poate primesc raspunsul mult asteptat!!
Mi-e teama si ca rasp sa nu fie cel voit , dar inca ma impac cu ideea ca este poate prea mica sarcina si atunci....
Numai ca eu cred ca ar fi foarte bine sa stiu daca este sau nu tinand cont ca azi ma duc la endocrinologie!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Arianna da a facut de dimineata la 8 testul barza gold...si pe linga linia de control a aparut si a doua fff pala abia vizibila ..si de aceea intreb si eu ce test sa mai fac care e sensibil ca vad ca am dat rateu cu surecheck si mi-am mai luat si 2 teste...cum se numeste femina? si ce alt test mai e sensibil..narcis e?

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Marinik...viata mea...de azi incep sa-l inghit...
....1/zi...pana in Z25

Pipo...sa suni????.... nu nenica...eu m-am dus
la clinica la ei...am varsat o lacrima...am depus
un muc pe receptie...pana a sunat aia la laborator...
am panicat toata clinica aia.....

....Luna asta vine ...

LAURA

Mergi la inceput

Am sa intru sambata sa va sp ce si cum a iesit!
Off se vd ca sunt la prima sarcina , habar n-am de nimic!!!!!
Alexia dar daca apare 3??????
Un simplu 3 nici mai mult nici mai putin? este sarcina sau nu????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Anca....
ala se numeste Femina Clue....
de Nsrcis nu stiu ce sa zik...nu am auzit...

mai ai rabdare pana maine dim....
cate zile intarziere ai?

....pana in iunie..!!!!!!

Mergi la inceput

vai ce tare esti
Ce mi-a placut asta cu mucul .......
Rad de una singura in birou hihahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Arianna...am 7 zile intarziere cam asa...dar tinand cont ca am mai avut si intarzierile alea la ciclul trecut cred ca ciclul meu e de 40-43 zile...am facut un calcul pe un site si se pare ca eu am ovulat mai tarziu...si ca as avea 3 saptamani si ceva de la conceptie...de aceea nu stiu ce sa cred...clue banda e femina sau doar clue femina?

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo.flo spune:

buna fetele- multumesc din tot sufletul ca mi-ati fost aproape - va pup pe toate
azi dimineata am fost la dr. (nu am dormit toata noatea-mi se inchid ochii acum) si am avut noroc ca l-am gasit chiar pe medicul meu acolo si m-a consultat si mi-a confirmat ca este sarcina si ca este OK. i-am spus si despre scurgerea pe care am avut-o ieri si nu a parut ingrijorat. zambea in coltul gurii (probabil ca eu paream disperata). Mi-a dat o reteta (nu stiu exact ce este ptr ca i-am dat-o sotului sa o ia iar eu am venit la birou) si m-a trimis la ecografie - numai ca la ecografie (mi-a facut alt medic ecografia) mi-a spus ca nu se vede nimk (probabil ca este prea mic) dar dac medicul meu a spus ca este sarcina si ca este ok acolo in uter... eu il cred pe el - probabil la ecografie se va vedea mai tarziu....sunt atat de emotionata ... nici nu stiu daca se intelege ceva din ce am scris... va pup si doresc la toate aspirantele sa aiba testul pozitiv cat mai curand iar pe butici le pup si le doresc sarcina usoara si bebei frumosi si sanatosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Voicu bebi ambele sunt femina.....

te implor eu....din tot uterul meu retrovers...
mai fa un test....ca-mi cade parul de la stres!!!

....Luna asta vine ...

LAURA

Mergi la inceput