Minunatele Scorpiute (52)
Raspunsuri - Pagina 14
Ana68 spune:
Monica....citind cum faci tu cu gorobetii tai...imi vine asa un dor sa mai fiu iar copil la mama si la tata
...Povesti de weekend???Pai Monica draga,in ultima vreme am fost cam linistiti,n-am mai iesit pe nicaieri,ci rutina de sfarsit de saptamana,cu rufe la spalat,calcat rufe spalate deja,aspiratoreala,mers la supermarket la cumparaturi pe-o saptamana si eventual un suc la un bar in Mall.N-am ce sa zic noutati.Aventura si mister am sa povestesc abia dupa 16 martie,undeva prin 17
daca voi avea vreme.Intre 14-16 martie voi merge la Danes,intre Medias si Sighisoara,e un complex turistic cu pensiune si han,se cheama "La Dracul Danes",
ceva foarte frumos.Acolo se va tine a doua intalnire nationala a toyotistilor din Romania.Prima s-a tinut anul trecut in vara la Iasi,insa am ratat-o din cauza venirii americanilor la noi,ca n-o ratam.A fost organizata de Toyota Iasi-Romania.Aceasta de acum din martie e organizata de pasionatii de Toyota din tara,nu e implicat nici un for superior,ci doar noi,pura placere si sa ne si cunoastem intre noi,ca ne stim numai de forum club Toyota,de pe net.Din cate citesc eu si din ce planuri se pun la cale va fi o chestie bestiala si de pomina,asa ca atunci voi incerca sa revin cu poze.Sa fim sanatosi pana atunci,ca mai sunt 4 saptamani.
Mira...si eu reactionez la fel ca David,dupa o tura de oboseala imi vine sa sfarsesc cu dintii in jugulara cuiva.
Sunt contra efort.Iar Daria e totala,sa mor de nu am crezut ca povestesti despre Luana...pe cuvant,exact si la fel face si Luana la mersul la pishu,sa fereasca sfantul sa pleci de la usa cat face pipi...la kk ne da voie sa plecam si la incapatanare...pfuiii!imi vine uneori s-o strang de gat,asa ma enerveaza...Unde mai pui ca,mai nou,cica a invatat sa se stearga singura la fundulet dupa pisu si consuma vreo 2 km de hartie pentru un pumn de fundulet...Scorpiute mici si incapatanate,ce vrei?![]()
No gata,ma bucur ca-i weekend mintenas...pupici voua!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
miraklucker spune:
ana pai ea face singura, doar ca intai trebuie sa aflam toti ca o trece eventual si vecinii. Ea vroia sa-i aprind lumina in baie.....nu ca era bezna dar asa vrea ea, na......si eu asteptam sa ma roage frumos sau cel putin sa nu se mai miorlaie...........si hartie??? Noi folosim o rola/zi
. E ingrozitor de mirlaita fata asta, pur si simplu nu stie sa vorbeasca normal
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
monica-elizabet spune:
ei ano
...vezi tu...numai ca mi-ai povestit ce planuiesti sa faci si tot m-am plimbat si eu putin macar cu gandul
sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi si sa va puteti plimba si intalni in voie
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Pisicuta spune:
Iuuuupi, Moni,

in sfarsit a ajuns la noi fulgul tau de nea!

Multumesc

ca mi l-ai trimis si-acuma ninge asa frumos la noooi!

Pup minunatele si-un WE de vis va doresc!
Pisicuta, mamica de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Orice sut in fund este un pas inainte!
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
monica-elizabet spune:
pisicutaooo...daca vrei iti trimit multi, multi fulgi de nea...ca la noi ninge ca in povesti
yupiiiii 

monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,va doresc un WK cat mai placut
Daca vorbim de bani, sigur azi nu vei duce lipsa. A sosit momentul sa te gandesti sa investesti. Fiecare mic pas pe care il faci acum va deveni o mare realizare.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
nastasie spune:
neata, fetele.eu sunt treaza de la 6.30 ca atunci a dat desteptarea razvan
si am terminat si curatenia.pana la urma i-am luat sotului cadou:o pereche de blugi ca am fost sa-i cautam lui razvan ghetute ca i-au cam ramas mici si i-am luat si lui.oricum i-am dat cadou si "darile" casei.
in rest suntem ok.la cta e soare si ger.la noi a nins ieri dar s-a oprit.
adriana&
razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
scorpiutelor
sa aveti un we fain
noi ne pregatim sa iesim un pic la zapada apoi cu fetele din rahova la un loc de joaca ceva...
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Lory_k spune:
'Neata fetelor!

Florentina & Alin Cristian (3.10.2003)
Dodo-pui spune:
Minunatelor;
Azi la Ct e gerrr.
Uitati si horoscopul de azi
2008-02-17
O prietena te va consulta intr-o problema. Ai grija, vrea sa-i dai un sfat, nu sa-i spui ca tot ce face nu este bine. In viata de cuplu incearca sa eviti tentatiile.
Nina la multi ani pt nepotica ta,sa fie sanatoasa
.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei