Perlutele Teodorei
Raspunsuri - Pagina 17
ramyteo spune:
Am gasit pliante prin posta la noi asa ca la ficamea i le-a trebuit si acum imi zice "astea le-am luat eu sa facem A B C pe ele ...eu le-am luat, imi pare rau" a zis pe un ton asa zambind si le-a tras sa nu pun mana pe ele
Bai scote din ea la ce nu te astepti zice sa ii dau mai tare la tv si i-am zis ca telecomanda e langa ea si a dat ea tare si zice "asa ma gandeam si eu"
Mai nou imi zice "naaa nici nu imi pasa..." eu ii zic ca vine mosu si ii ia jucariile si ea imi zice "nici nu imi pasa, mosu a plecat in Japonia" in loc de Laponia
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
Eu "Teo ce papi acolo?" Teo "Doamneee politane ce sa mananc.." politane=napolitane
Teo "mami da-mi telscopul ala" adica vrea binoculu
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
Ieri ma joc cu ficamea si o intreb "pe cina iubesti ?" si ea imi raspuunde "pe tati" si o gadil si iar o intreb "pe cine iubesti" si ea "pe tati" si eu iara o gadil si iar o intreb la care fata imi raspunde "pe mami tati" adica tatasu ii mami la asta se referea
Azidimineata sa trezit cantantand era aici in camera asta si numa aud "Mos Craciun cu plete dalbe..." o voce ragusita de somn se auzea din pat ...era ficamea m-am pus langa ea si imi zice "cat am crescut?" si se descopera sa o vad toata si ii zic "aaa ai mai crescut putin" si imi zice "soriceii sunt mici si sobolanii sunt mari si eu o intreb "da tu ce esti?" si ea imi zice "pai sobolan" si ii zic "bleacs..nu esti sobolan esti pisicuta mea" si fata zice "Doaaaamnnneee eu nu mai sunt mica..."
Tasta pe o tastatura veche si eu prin bucatarie m-am apucat de cantat si fata imi zice "mami canta mai incet ca nu ma pot concentra"
Eram pe data de 4 ianuarie si cine o intreba ea ii arata in calendar data de 4 dar zicea "suntem in A" ea confunda 4 cu A
Teo
Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
Ieri am fost la Mire ca a fost ziua ei si a venit si cealalta sora mai mare a noastra cu cumnatamiu si nu stiu de ce Marius[cumnatu] se ciundraneste cu ficamea si merge ficamea la soramea si ii zice "ce mai tata ai si tu..." a zis ca MArius e tata lu' Dana
Teo
Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
Teo vrut sa mearga cu soramea Dana acasa direct de la Mire si au luato si pe ea si cand a ajuns acasa a inceput sa zica ca ii e foame ca ea nu o mai mancat demult... bine macar ca la Mire ..Dana i-a dat la Teo sa manance si a vazut ca a mancat ca altfel cine stie ce credea
Teo
Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
Ieri am vorbit cu o prietena pe mes si i-am dat web asa ca ficamea a venit si i-a scos limba la care prietena mea ii zice ca nu e frumos ca scoate limba ca e domnisoara la care Teo ii zice " da da e limba mea si cand ma mananca o scot"
Tinea mana in sus si isi misca degetele si imi zice "tin mana in sus sa se scurga sangele din degete pana sub brat" [:-))))]
Teo
Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
Ficamea s-a asezat rau cu capul si a duruto dupa cap si zice "ma doare dunga capului"
Sau ma trezesc cu ea ca zice "ma doare cotul" de fapt era umarul
Intr-o seara nu adormea nicicum si tatsu ii zice nervos "i-a punete in pat da drumul la desene si te culca" ca ea asa adorme mai repede uitanduse la tv si fata se pune in pat isi da drumul la desene si apoi se ridica in cot si zice "mai tata, eu daca ma culc cum ma mai uit la desene?"
Intr-o seara ii zice tatasu ca nu are bani si ea ii zice "da?! Atunci degeaba ai fost la lucru!"
Teo
Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
Ne mai scapa asa cate un cuvant cum ar fi cenusareasa ficamea ii zicea "ciunusareasa" si noi am tot ras de ea...da intr-o seara se ridica repede in fund si cu un deget atintit catre tatasu ii zice 'ce-nu-sa-rea-sa" dar hotarata si ii zice "na! vezi ca pot sa zic si eu?" pe langa faptul ca a reusit si silabiseste bine
Teo
Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
De maine mergem la gradinita si incercam sa o pregatim sufleteste...si ii zice o vecina ca sa nu planga dupa papuceii de casa ca ei trebuie sa doarma acolo pana merge Teo a doua zi...si ficamea imi zice aseara "mami daca papuceii dorm la gradi eu de ce sa nu dorm?"
Teo
Perlute
Suntem mari
ramyteo spune:
Isi ia nasasa sosete de la ficasa si zice ca daca ii sunt bune le imprumuta si ficamea imi zice "cum isi permite nasa sa ia sosete de la Ada?"
Teo
Perlute
Suntem mari