Perlutele Teodorei
Raspunsuri - Pagina 10
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Il vede pe Dan Diaconescu la tv si pe Becali si incepe "uitel pe nenea Becali si pe Dan Diaconcciu"
e clar, la voi e ereditara chestia asta cu OTV-ul
--------------------------------------------------------------------------------
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
no bun asa mama pana cand ajungi la bec bei cu sticla
da, da, si cand se va marita, ea tot cu bibe dupa ea...
--------------------------------------------------------------------------------
ramyteo spune:
Ralu si nu rade de ereditati
Mai aseara ne-am dus la soacramea si cand ne-am urcat in maxi-taxi ficamea nu vroia sa mearga mai spre scaune si Tibi tot incerca sa o faca sa mearga si fata ii zice "pai nu plec ca nu mi-a dat bilet"
Aseara sa tuns nasasu si a strigat dupa Teo, "hai sa te tund si pe tine" sa vedeti ce rapid a fost Teo la mine in brate si a zis "hai plindemi palu, doua codite" bine, iam facut nu am stiut de ce a fugit asa la mine asa ca ma duc dincolo sa o iau sa plecam si nu a vrut sa vina si striga nasasu sa strige "no stai tu ca te tund eu acuma" mai ce repede mia fugit in brate.....aio si repeta ca e anu vrea sa se tunda
Astazi nea chemat Mire sa mergem cu ea la MAXXA un magazin , pentru ca nu am fost niciodata acolo , iaca ma dusai si io si urcam sus pe niste scari rulante si ne bagm printre haine si tzusti fuge ficamea de langa mine am cauto cu Mire de numa ea se ascunsese de noi dar nu departe asa ca ...am tinuto in brate si cand am ajuns cu Mire la cabina de proba...am bagato si pe ficamea langa Mirela ca sa nu mai plece . Dar pentru ca era gaura pe dedesupt ficamea sa bagat pe acolo si a iesit in alta cabina, noroc ca era goala cabina , am vazut si imi zice , "tage peldeaua ca plobez" cand ne trezim cu ficamea , ea se dezbracasesi ca sa o convinga mIre sa stea cuminte a luat o pereche de blugi si ia dat la probat apoi ne trezim cu fata ca ia o bluza de a lu Mire si se imbraca cu easi am intrebato ca ce face a zis "plobez"
Am zis ccatre ea ca mi asa de somn...si fata imi zice "pai fati un lapte"
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ralnied1 spune:
super de tot!
maria_bunica spune:
la fetele cucuiete!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
ramyteo spune:
fetelor.
AStazi miam necajit fetita a facut cu acoarele pe masa si drept pedeapsa leam pus sa nu mai ajunga la ele asa ca sa pus pe plans dupa o portie de plans a venit la mine cu o ciocolatica ca sa ii dau o limba , zicea fata, ehei pai iam zis ca nu imi trebuie si ma intreaba "da mai esti supalata?" pai no am tinut putina suparare, mam prefacut dar acum nu stiam ce sa ii zic "pai nu stiu, daca esti cuminte nu mai sunt suparta dar daca mai faci prostii...atunci mai sunt" la care fata "pai sunt cuminte" iar eu"no bine atunci mia trecut" da fata "atunci da o limba la ciocolata" si iam zis frumos "iar incepi?" mai si sa pus pe un plans...aio no o iau in brate si ii spun ca dac anu imi trebuie ciocolata nu imi trebuie da no cand am vazut ca nu se opreste ii zic ca mananc si eu si cum o tine in manuta si era mica, fata nu mai plangea cand a auzit, si ma prefac ca o bag toata in gura eiiiiii si dai iar pe plans, ma bufnit un ras de numa , a trebuit sa musc putin din ciocolata si am linistito
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
Ieri am certato pe Teo si iam zis "vezi ca intreci masura si ne suparam" la care fata imi zice "si tati zice asa" da eu "pai si ce daca si tati iti zice asa? Eu ce sa fac?" la care fata "sati faci un alt copil"
Aseara Teo mia mancat foarte bine, neam mirat unde intra atat asa ca se ridica din brate de la Tibi si zice "uite ce male sunt" la care Tibi"da aproape cat nasul meu" si de dragul ei o ia in brate si o strange da Teo zice "stai ca ma omoli" da Tibi o intreaba"te omor?" da fata "o, nu, scuze, ma tultesti"
Azi de dimineata vine vecinamea la mine si Teo ii arata o jucarie care nu merge pe covor doar pe linoleum sau gresie si vecinamea da sa plece da fata ii zice "oale la tine melge?" asta de fapt era motiv sa mearga la ea, vecinamea rade si ii zice "pai hai si incerca" si se duce ficamea si pune la ea in bucatarie pe gresie sa ii arate ca merge. Dupa un timp ne punem sa ne bem cafelele si fata in pat langa vecinamiu si el se joaca mult cu fata cand mergem la ei si acum se juaca "merge matza pe carare si gaseste o puta in cale"la care fata a invatat repede si binenteles ca ia facut si eavecinamiu se rosise la fata si razand incerca sa ii explice ca nu e voie sa faca ea ca e mica....si nu mai stia ce sa ii zica ca sa blocat si el si radea
Teo
Perlute
maria_bunica spune:
tare faza cu vecinu'
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
maria_bunica spune:
Aaaaaaaaaaaaaaa am uitat ceva.........scuzati graba!
la fete cucuiete!
ramyteo spune:
Maria
Teo
Perlute